πιθανως κολησε το φλοτερακι...επαληθευσε το αλλη μια η δυο φορες και αν το ξανακανει πας για αντικατασταση
καλησπερα εχω ενα σμαρτ pulse αγορασμενο 2 μηνων και προχτες γεμισα βενζινη και η τελευταια γραμη στο δεικτης της βενζινης δεν αναβε πηγα και σε αλλο βενζιναδικο αλλα δεν επερνε αλλο ηταν γεματο εχει συμβει σε κανεναν?
πιθανως κολησε το φλοτερακι...επαληθευσε το αλλη μια η δυο φορες και αν το ξανακανει πας για αντικατασταση
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
φλοτερακι καηκε το led στο καντραν?
το led που λες ,δεν ειναι led αλλα υγρος κρυσταλος..
οχι δεν παιζει να καηκε τοσο συντομα (εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμης και εκατσες σε αστοχια υλικου)
το φλοτερ(πολυ χονδρικα) ειναι εκεινο το αντικειμενο που βρισκεται μεσα στο τεποζιτο και "μεταφραζει" την σταθμη του καυσιμου σε ηλεκτρικο ρευμα ωστε να "φτασει" στο κοντερ και να το δεις εσυ σαν ενδειξη βενζινης!
επειδη λοιπον αυτο εχει κινουμενα μερη πολλες φορες επιρρεαζεται πο βρωμα μεσα στο τεποζιτο (πχ κακη ποιοτητα καυσιμου)
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
και στης 2 περιπτωσεις γκαντεμης ειμαι σε 2 μηνων αυτοκινητο![]()
Περίμενε κανα 2 γεμίσματα ακόμα και μετά το πας εντος εγγύησης για επισκευή αν δεν διορθωθεί!
Τελικα τι εγινε με αυτο το θεμα γιατι μου το εκανε και εμενα για 2η φορα τωρα !!!
Καμμια ιδεα !!!
Tελικα μετα απο 2 γεμισματα σημερα στο 3ο γεμισμα εφτιαξε.!!!!!!!!!!1
τι να ηταν αραγε???
ποιος ξερει!!!! αφου ομως εφτιαξε μονο του ολα οκ...
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες