παρατηρησε αν το ξανακανει...πολλες φορες κολλάει καποιες φασεις
Έχω ένα pure του 09 με 4000 χλμ, σήμερα ενώ το MHD ήταν ΟΝ και μετά απο οδήγηση 15 λεπτών τα σύστημα δεν έλεγε να μπεί σε λειτουργία και η ένδειξη παρέμενε πορτοκαλί.
Έσβησα και άναψα το αυτοκίνητο δύο φορές στο φανάρι και μετά ήταν μια χαρά.
Για να καταλάβουν όσοι δεν έχουν MHD, συνήθως θέλει 5 λεπτά (το πολύ) από την ώρα που ξεκινάς για να δουλέψει.
παρατηρησε αν το ξανακανει...πολλες φορες κολλάει καποιες φασεις
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Βασικα το MHD τι ειναι , παντα το ειχα απορια
το ιδιο παρατηρησα και εγω.Μολις το παρελαβα και μετα απο 5 χλμ που πηγα σπιτι (20 λεπτα λογω βροχης και κινησης ) δεν ειχε αναψει.Τι γινεται τωρα?
Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι νέος κάτοχος ενός Passion 71 (1 Εβδομάδα).
Το σύστημα συμπεριφέρεται έτσι και σε εμένα απο την πρώτη στιγμή,όμως πρέπει να είναι φυσιολογική συμπεριφορά, και εξηγώ,το αυτοκίνητο όταν είναι σβηστό λόγο MHD εξακολουθεί να καταναλώνει ρεύμα (κινητήρας ,φώτα, ανεμιστήρας, καθαριστήρες) κάποια στιγμή λοιπόν θα πρέπει το δυναμό να παράγει ρεύμα για την φόρτιση της μπαταρίας, σε εκείνο το χρονικό διάστημα το λαμπάκι του MHD γίνεται πορτοκαλί και ο κινητήρας δουλεύει κανονικά.
Αμέσως μετά το σύστημα επανέρχεται χωρίς να χρειαστεί κάποιο reset.
Ελπίζω να σας κατατόπισα.
Εγω τρομαξα γιατι δεν δουλεψε καθολου οταν το πρωτο κυκλοφορησα χθες ,αλλα σημερα το πρωι που πηγα δουλεια δουλεψε κανονικοτατα και ομολογω οτι ειναι πολυ καλο ειδικα σημερα που εκανα 1 μιση ωρα στη κινηση οταν ημουν σταματημενος ακουγα μονο μουσικη
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες