Αποτελέσματα 1 μέχρι 12 από 12

Θέμα: σπασμενο σπυρομα κεραιας

σπασμενο σπυρομα κεραιας

καλησπερα παιδια. σημερα πηγα να αλαξω την κεραια μου,αλλα δεν ξεβιδονε με το χερι...πηρα την πενσα και τελικα εσπασε το σπιρομα και εμεινε μεσα...θελει κενουργια βαση????

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2009
    Δύναμη Φήμης
    175

Απάντηση: σπασμενο σπυρομα κεραιας

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από billy89 Εμφάνιση Μηνύματος
    καλησπερα παιδια. σημερα πηγα να αλαξω την κεραια μου,αλλα δεν ξεβιδονε με το χερι...πηρα την πενσα και τελικα εσπασε το σπιρομα και εμεινε μεσα...θελει κενουργια βαση????
    Φιλε μου μπορεις να πας σε ενα καταστημα με ειδη κιγκαλερίας και να ζητησεις ενα αναποδο κολαουζο....Μπαινει στ τρυπανι....και ετσι μπορείς στην ουσια να ξεβιδώσεις το σπασμενο σπειρωμα.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως θελει σταθερο χερι και υπομονη!!

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2007
    Δύναμη Φήμης
    337

xm ενδιαφερον, βσκ εχω κ γω στο ροαδστερ το ιδιο προβλημα αλλα το ραδιο πιανει σχεδον κανονικα κ το εχω αφησει ετσι, κ ειναι κ εμφανισιακα καλυτερο, χεχεχε
    smartDr28roadster

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2009
    Δύναμη Φήμης
    175

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Dr28 Εμφάνιση Μηνύματος
    xm ενδιαφερον, βσκ εχω κ γω στο ροαδστερ το ιδιο προβλημα αλλα το ραδιο πιανει σχεδον κανονικα κ το εχω αφησει ετσι, κ ειναι κ εμφανισιακα καλυτερο, χεχεχε
    μεσα στην πολη σιγουρα θα πιανει κανονικα.....ισως να εχεις προβλημα οταν συναντησεις τα πρωτα βουνα....!!!!!χιχιχι

ναι και ομως πιανει και χωρις!αλλα πηρα μια μεταλικη κεραια για να την τοποθετισω...ετσι και εσπασε...θα το ψαξω αμεσα!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!αν κ σκεφτωμουν για ανταλακτικο...

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2009
    Δύναμη Φήμης
    175

[QUOTE=billy89;745746]ναι και ομως πιανει και χωρις!αλλα πηρα μια μεταλικη κεραια για να την τοποθετισω...ετσι και εσπασε...θα το ψαξω αμεσα!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!αν κ σκεφτωμουν για ανταλακτικο...[/Q\
    Δεν χρειαζεται να τους πληρωνουμε .....μπορουμε και μονοι μας να καταφερουμε κατι.....με 3 ευρω φιλε μου θα κανεις τη δουλεια σου!!!

μεταχειρο βαση κεραιας εχει κανα δεκαευρω/δεκαπενταευρω ειτε αναποδο κολαουζο και καστανια εχει κοντα στο 20αρικο(προυποθετει να χεις τρυπανι και ενα τρυπανακι 3 περιπου χιλιοστων)...η πηγαινε το σε ενα μηχανουργιο και πες να στο βγαλει
    ...η γνώση είναι δύναμη...
    ---roadster coupe 1000 B---

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2007
    παντού και πάντα (σαν το Άγιο πνεύμα ένα πράμα)
    Δύναμη Φήμης
    320

αν πάλι δεν κάνεις δουλειά με το κολαούζο πάρε μια εσωτερική που κολλάει στο τζάμι με κάνα 20άρικο

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από manousakis Εμφάνιση Μηνύματος
    αν πάλι δεν κάνεις δουλειά με το κολαούζο πάρε μια εσωτερική που κολλάει στο τζάμι με κάνα 20άρικο
    που κολλαει στο τζαμι??? ωραιο μου ακουγεται...

επισης πηγα να το βγαλω χαραζοντας μια βαθια γραμουλα στο σπειρωμα ωστε να χωραει ενα κατσαβιδακι και πολυ αντισκουρικο... αλλα τιποτα. νομιζω οτι ειναι κολλημενο... το σαββατο παω να το ψαξω διοτι δεν εχω και πολυ χρονο.. ευχαριστω πολυ παντος παιδια!!!

wollus Guest

wollus Guest

Απ: σπασμΡνο σπυρομα κΡραιας

ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎtuchkasΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. βαση κεραιας
    Από manand στο forum Smart Γενικά
    σχόλια: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08-02-2023, 10:53
  2. Σπασμενο ΚΑΡΤΕΡ
    Από elenam στο forum Smart Γενικά
    σχόλια: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08-02-2023, 10:15
  3. ΚΟΨΙΜΟ ΚΕΡΑΙΑΣ
    Από ttasos στο forum DIY ForTwo 450
    σχόλια: 23