Απάντηση: επιδιόρθωση διακόπτη φώτων (φλασιέρα) στο 450, και μάλλον και στα μεταγενέσ

Αρχικά καταχωρημένο από
makis_s
Ξαφνικά χάλασε ο διακόπτης των φώτων στον αριστερο λεβιέ, και από ερευνα αγοράς μεταχειρισμένο το βρήκα 45€ , και μάλιστα κάποια στιγμή θα το ξαναπάθαινε, αφού απο ότι έμαθα και στο συνεργείο είναι συχνή βλάβη..
Δεν τα σκάω τόσα φράγκα μάγκες μου σκέφτηκα, θα δοκιμάσω να το φτιάξω μόνος μου.
Στο μέλλον θα ανεβάσω και φωτό, προς το παρόν ας αρκεστουμε σε μια περιγραφή..
1) τραβάμε το μικρό μέρος του διακόπτη, αυτό που γυρνάμε για να ανάψουμε τα φώτα. Προσοχή, στην άκρη έχει μια μπιλίτσα με ελατήριο, χρησιμεύει για να έχει τις σκάλες. Μην το χάσετε.
2) στην άκρη θα δούμε κάποιες μεταλλικές επαφές. Η μεσαία, είναι αυτή που ενεργοποιεί το φως.
3) Καθαρίζουμε την επαφή με λίγο γυαλόχαρτο, αν δεν έχουμε με ενα μαχαιράκι.
4) Ψεκάζουμε με ένα σπρέϋ επαφών, (kontakt spray Philips), αυτό έχω εγώ και χρησιμεύει σε πολλές δουλειές..
5) Ξανακλείνουμε τον διακόπτη και δοκιμάζουμε. αν όλα πήγαν καλά, γλυτώσατε ενα 50άρι..
Αν κάποιος τα βρει σκούρα, εδώ είμαι να τον βοηθήσω.
οταν ανεβασεις φωτο επισιμανε πως το ξεκουμπωσεσ σε παρακαλω γιατι επειδι εχω το ιδιο προβλημα και το προσπαθησα λιγακι μονος μου να το ανοιξω δεν τα καταφερα γιατι φοβηθηκα μην το πολυζορισω!
Το χιούμορ είναι το ντεκολτέ του άνδρα
Σελιδοδείκτες