πλαστικη λεγοντας εννοεις pure?
στα σμαρτομαγαζια με κοστος κοντα στα 300 η γυαλινη οροφη..
Παιδια γειά σας!
Το σμαρτάκι μου ειναι του 2003 purακι με πλαστική οροφή η οποία έχει αρχίσει και κάνει διάφορες ρωγμές - κρακελαρίσματα - και ξεφλουδίζει!!!! Επίσης λόγω αυτης της καταστασης εχει αρχισει να 'μπαζει' υγρασια...... ολα τα κακα δηλαδή!!!!!!![]()
![]()
Έψαξα και σε άλλα posts αλλά δεν είδα πουθενα κάτι παρόμοιο αν και εχω δει τουλάχιστον 3-4 σμαρτακια στο δρόμο με το ιδιο πρόβλημα με το δικό μου.... Εχει πάθει καποιος το ιδιο?
Υπάρχει κάποια λύση? Επισκευάζεται - και που???
Σκεφτομαι επίσης μηπως αν ειναι να την αλλάξω να την αντικαταστήσω με μια γυάλινη μεταχειρισμένη.... ξέρετε κόστος και που??
Thanks a lot!!!!
Good things come to those who.... wait
πλαστικη λεγοντας εννοεις pure?
στα σμαρτομαγαζια με κοστος κοντα στα 300 η γυαλινη οροφη..
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Ναι pure.... 300 δεν ακουγεται ασχημα... και η τοποθετηση γινεται σε μαγαζι για μπαρμπριζ υποθετω ετσι?
Good things come to those who.... wait
η σε καποιο συνεργειο σμαρτ
350 ευρώ μου είχε στοιχίσει η αγορά της καινούργια και άλλα 150 η τοποθέτηση. Δεν ξέρουν όμως όλοι οι παρμπριζάδες να την τοποθετούν, θα χρειαστείς να ρωτήσεις 2-3.
Πάντως αν δε θες να βάλεις γυάλινη, μπορώ να σου δώσω τη δική μου τη μαμά πλαστική που την έχω και κάθεται, χωρίς κόστος εννοείται.
και μένα τα ίδια έχει αρχίσει να παθαίνει!!! Βέβαια (ακόμα) δεν μπάζει νερό απο τις αραχνοειδής ρωγμές
Και η δική μου οροφή (pure) εχει το ίδιο προβλημα.Σε κάποια σημεία έχει ξεφτίσει και στις ακρες μαζευει νερό κάτω από τη μεβράνη χωρίς να περνάει στο εσωτερικό.Μήπως ξέρει κανείς αν επισκευάζεται ή χρειάζεται αντικατάσταση?
Καλησπέρα παιδιά,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?????εχω πλαστική οροφή καί θέλω να την αλλάξω μέ γυάλινη???Γίνεται???καί που????????
Καλησπέρα παιδιά,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?????εχω πλαστική οροφή καί θέλω να την αλλάξω μέ γυάλινη???Γίνεται???καί που????????
γίνεται σε κάποιο συνεργείο smart
ας μου εξηγησει καποιος ρε παιδια, ποια οροφη εχει χαλασει,βαλτε καμια φωτο να καταλαβω.![]()
ειναι η γυαλινη που οταν εισαι μεσα στο αμαξι βλεπεις εξω και ειναι η οροφη η συμπαγης που οταν εισαι μεσα ειναι σαν συμβατικου αυτοκινητου!
α! κολλησε το μυαλο μου γτ εγω που εχω γυαλινη εχω και το πλαστικο που πηγαινοερχεται. και λεω θελει να βγαλει το πλαστικο και να βαλει γυαλινο κατω απο την κανονικη γυαλινη; (τωρα που το διαβαζω μου ακουγεται τερμα χαζο αυτο που σκεφτηκα)![]()
Τελευταία επεξεργασία από giannakis; 15-05-2012 στις 22:56
Καλημέρα παιδιά...είναι η οροφή η πλαστική στό μοντέλο pure 2005...όχι γυάλινη.........καί έχει ξεφλουδίσει όλη από πάνω...........(αυτή που δέ βλέπεις από μέσα)!!!!!!!Θέλω αλλαγή μέ γυάλινη..................!!!!!!!
Η οροφη του σμαρτ η κανονικη αλλαζει και μπορεις να την κανεις γυαλινη;;
Εμενα σε μια γωνια στο πισω μερος μικρη ειναι λες και εχει αερα, οταν το χτυπαει ο ηλιος φευγει, αλλα με τις κωλοβροχες δεν πηρε ανασα και δεν το χω σε κλεοστο μερος, υγρασια και τετοια δεν πηρε.
Αυτο που χει πανω σαν ζαγρε δηλαδη βγαινει; ειναι σαν αυτοκολλητο;
Η παει ολο μαζι;
Ναι αλλαζει σε γυαλινη; θεσσαλονικη ξερουμε κανενα συνεργειο;; ακομα δεν εχω σοβαρο προβλημα απλα να γνωριζω
Καλησπέρα,
κι εμένα η οροφή μου ξεφλουδίζει και σπάει ( εξωτερική πλευρά ).
Γνωρίζετε πως μπορώ να την επιδιορθώσω ή αντικαταστήσω το εξωτερικό περίβλημα και πόσο να υπολογίζω?
450 έχεις ή 451 ;
450
ειτε πας σε ενα καλο φαναρτζη και σου περναει πλαστικοποιηση βαφη κ βερνικι ειτε βρισκεις οροφη και την αλλαζεις
Ξέρεις περίπου το κόστος για πλαστικοποίηση βαφή και βερνίκι?
Και εάν την ίδια μέρα το παίρνω και φεύγω?
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες