χαχαχαχα. Πρέπει νομίζω να φτιάξεις DIY για 50ποντο καλαμάκι το οποίο συνδέεται στο ποτήρι. Μη σου πω να είναι κ μόνιμη αυτοκαθαριζόμενη κατασκευή :-P
Ξεκιναμε το πρωι για δουλεια..........
Σταματαμε στην μπουγατσα της γειτονιας η ετοιμαζουμε τον καφε απ το σπιτι(οικονομια ρεεεεεεε).
Μπαινουμε στο καλο μας το οποιο οταν το αγορασαμε δεν ειχε ποτηροθηκη και εχουμε 3 επιλογες να στηριξουμε τον καφε για να μην σκουπιζουμε καφεδες το απογευμα.
1.Τον τοποθετουμε στα ποδια......(δεν προτεινεται σε περιπτοση που 8ελουμε να παμε τουαλετα)
2.Τον τοποθετουμε στην πλαινη τσεπη. (βαρκα γιαλο ο καφες)
3.Παιρνουμε μαζι τον παππου που ειναι στην συνταξη και καθεται,να μας κραταει τον καφε........
ΤΕΡΜΑ Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ.............
15032010131..jpg
Βαζουμε τον καφε αναμεσα στο καντραν και την κεντρικη κονσολα.
15032010132..jpg
ΕΤΟΙΜΟΣ..........ευκολα,γρηγορα,τζαμπανταν και ο παππους στο σπιτι!!!!!!!!
Δοκιμασμενο με πλαστικο,φελιζολ και γυαλινο ποτηρι,απολειες 0......
Αντε καλους φραπεδες.
Κουφάλα Δημιουργέ,τα πάντα εν σοφία εποίησες....
χαχαχαχα. Πρέπει νομίζω να φτιάξεις DIY για 50ποντο καλαμάκι το οποίο συνδέεται στο ποτήρι. Μη σου πω να είναι κ μόνιμη αυτοκαθαριζόμενη κατασκευή :-P
Το δουλευω.......εχει να πεσει σωλινακι απο τις πιτσιλιθρες που θα παει συνεφο......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Κουφάλα Δημιουργέ,τα πάντα εν σοφία εποίησες....
να το συνδέσεις και με το διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων, όταν θες να πιεις να πατάς το διακόπτη.!!!! χαχαχααχχα
φιλαράκι καλημέρα.
Μας έσωσες χωρίς να δείνουμε εχτρα χρήματα.
Τα λεφτά όμως του εσωτερικού καθαρησμού ποιός θα τα δώσει;;;
Το έχεις δοκιμάσει και λειτουργεί;;;
Αντεχει σε λακούβες που είναι και πολλές και στροφές;;;
χαχαχαχα
το καλυτερο DIY ever (οχι never)![]()
καλό! αλλά άμα είναι ελληνικός (έστω κ διπλός) το φλυτζανάκι θα πέσει :p
χαχαα καλοοο! αλλα εγω θα επερνα τον παππου γιατι ετσι θα μου ετσριβε και τα τσιγαρα μου!χααχαχ
Το χιούμορ είναι το ντεκολτέ του άνδρα
χαχα πολυ καλο
453e
εξυπνο κ ανεξοδο...![]()
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Τρελη πατεντα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
SmartMania baby...
Εκπληκτική πατέντα !! Πολλά συγχαρητήρια !
![]()
χαχαχα τωρα το ειδσ αυτο..
εγω βγαζω τον αριστερο αεραγωγο κ βαζω εκει μεσα τον καφε!! κ αν ειναι φραπες ανοιγω το ac για να παγωνει κιολας.. αν ειναι νες το καλοριφερ!!! χαχαχα
Αυτό και εγώ το έκανα, αλλά όταν έχει μείνει λίγος καφές και έχεις ανοιχτό τον αέρα (ακόμα και στην 1η σκάλα) το ποτήρι "νομίζει" ότι βρίσκεται σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας... :p Αν ειδικά βάλεις τον αέρα στην 2η σκάλα...το ποτήρι μπορεί να πεταχτεί εύκολα πάνω στο παρμπριζ...
Και καλά να είναι τελείως άδειο...Αν έχει καφέ μέσα, γίνεσαι #$%$#$@![]()
Χα χα χα χα βρε απίστευτε τύπε είμαι νέος στο forum, και είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω . πριν μια ώρα πήγα στη Mercedes να ρωτήσω για ποτηροθήκη και ανατρίχιασα κάπως από την τιμή διάβασα λοιπόν το μνμ και έβγαλα ένα φελιζολενιο ποτήρι από τα σκουπίδια για να κάνω δοκιμή …. Έχεις 1000 δίκια και πέθανα και στο γέλιο με την πατέντα …. Μπραβω άξιος…….. χα χα χα χα![]()
Μετα απο καιρο, ετυχε και το δοκιμασα!!
Τρελλη θείλα!!
Εισαι ΠΟΛΥ μπροστα!
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες