κατι τετοιο??http://www.car.gr/parts/view/641601/
σκεφτηκα το εξης!να αξιοποιησω τον χωρο πισω απο τα καθισματα..εκτος απο αχριστος(προσωπικα) ειναι ο κλασικος χωρος που μαζευει σταχτες.σκουπιδια κ.τ.λ. και σκεφτηκα να φταιξω μια κουτα σε σχημα τραπεζιου και να σβηνει μεχρι τον χωρο της μηχανης...οχι πιο πανω.το λεω γιατι δεν θα ηθελα να χασω τον χωρο κατω απο τα καθισματα..και να το κανω πιο δυσκολο και στο καθαρισμα!με το ματι υπολογιζω οτι μπορει να χωρεσει μεχρι και 3 οβαλ ηχεια εκει.... το εχει κανει κανεις?αν ναι αξιζει? και αν αξιζει μπορει να μου στειλει τα μετρα του πατρον της κουτας?
Τελευταία επεξεργασία από alkis84; 27-03-2010 στις 12:23
Το χιούμορ είναι το ντεκολτέ του άνδρα
κατι τετοιο??http://www.car.gr/parts/view/641601/
οχι φιλε εννοουσα απο το σημειο που τελειωνουν οι διαδρομοι των καθισματων εκει που εχει το κενο μεχρι την μηχανη..δηλαδη να ερθει στο ιδιο επιπεδο με το πορτπαγκαζ.. δεν ξερω αν το περιεγραψα κατανοητα..
αλκη αν και δεν πολυ καταλαβαινω την κατασκευη σου νομιζω οτι δεν αξιζει να φτιαζεις καποια κουτα για να βαλεις οβαλ... (πολυ βαρος και λιγος ηχος)
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
εννοω να προεκτηνω το πορτ παγκαζ μεχρι να φτασει στα καθισματα και ειναι κοντα στους 15 ποντουν ετσι μονο οβαλ θα βολεψουν...γι αυτο το ειπα!
φιλε μου εχω και εγω ενα smartaki και εχω κανει το εξης.εχω φτιαξει εταζερα πισω και εχω βαλει πανω τεσσερα στρογγιλα.και εχω και χωρο στο πορτμπαγκαζ.μου φενετε μεγαλιτερη ταλεπορια αυτο που σκευτικες εσυ...αυτη ειναι η γνωμη μου.(και εχω χορεσει και ενα αυτοενυσχιομενο woofer πισω).
Χμ...Για τόσο μικρό "όγκο", νομίζω ότι καλύτερη θα ήταν η λύση του ενεργού sub πίσω από το κάθισμα του οδηγού...
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για sub, αλλά περισσότερο για ένα επιπλέον ζευγάρι ηχεία. Το θέμα είναι, τόσο χαμηλά, θα ακούγονται σωστά? Ή πρακτικά δεν θα προσφέρουν απολύτως τίποτα?
ελα ντε!αυτο σκεφτικα και εγω γιατι στα αυτοκινητα 5θεσεων τα ηχεια πισω ειναι στις πορτες (συνηθως) χαμιλα ακι απο αποδωση ειναι μια χαρα....και σκεφτηκα οτι στα μικρα μας οτι και να κανεις οπου και να τα χωσεις η καμπινα ειναι τοσο μικρη που σιγουρα θα εχει αποδωση....βεβαια απο την αλλη η προβληματικη εργοστασιακη θεση τουσ στο ταμπλο που τον πνιγει τον ηχο αντιλεγει σε αυτο που ειπα...τι να πω...γι αυτο το παραθετω για να το συζιτησουμε...αν και δεν χανω τιποτα μιας και τα ηχεια ηδη υπαρχουν...μονο χρονο...και αν πετυχει?
Γεια σας παιδιά. Καλώς σας βρήκα μιας κ έγινα μέλος σήμερα. ΄Έχω κ εγώ παρόμοιο προβληματισμό.
Έχω 700άρι του 04 κ θέλω να αξιοποιήσω την Pioneer πηγή που έβαλα πρόσφατα (4x50W).
Δεν θέλω να το κάνω 'καγκούρικο', απλά να είνα αξιοπρεπής ο ήχος.
Από ότι ξέρω έχει ηχεία 10 ιντσών στο ταμπλώ μπροστά, που μπουκώνουν λόγω μεγέθους κ εξαιρετικά απλής κατασκευής..
Τι μέγεθος ηχεία πρέπει να βάλω, κ σε ποιο σημείο για να ακούγεται καλά ο ήχος?
(Υ.Γ. : Δεν θέλω να χάσω τον ελάχιστο χώρο αποσκευών..)![]()
παρε "σαλιγκαρους" και βαλε 13αρια, θα δεις τρελη διαφορα στον ηχο
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες