Μπράβο ρε Αγγελε, πολύ ωραια!!!![]()
μετα το βαψιμο τον φαναριων (xclusive look) αρχισα να σκεφτομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα μπορουσα ναλλαξω κι αλλα σημεια μεσα στο αμαξι ετσι ωστε να το κανω κ πιο ομορφο (για τα δικα μου γουστα) αλλα κ διαφορετικο απο τ'αλλα...
αυτο λοιπον το DIY ειναι ενα παραδειγμα για το πως μπορει καποιος να φερει το σαλονι του στα δικα του γουστα..
Χρειαζόμαστε: -1 κομματι ντουκοχαρτο
-σπρέι ματ θερμοτητας DSC00122.jpg
συνολο 9,80€
Ξεκουμπωνουμε οποια κομματια θελουμε απο το εσωτερικο (εγω για αρχη τα "δαχτυλίδια" απο ρολοι κ στροφομετρο κ το περιγραμμα απο το καντραν)
DSC000120.jpg DSC000121.jpg
Στη συνεχεια τριβουμε με το ντουκοχαρτο μεχρι να χασει ολη την γυαλαδα το πλαστικο για να μπορεσει να πιασει το σπρει..
DSC00121 (2).jpg (παραδειγμα μετα το τρίψιμο)
αφου τελειωσουμε με τριψιμο κ έχοντας κανει τις επιφανειες να μη γυαλιζουν καθολου, βρισκουμε ενα σημειο για να βαψουμε με αρκετο φως για να μπορουμε να βλεπουμε κ την παραμικρη λεπτομερεια-ατελεια κ χωρις αερα κατα προτίμηση..
πρεπει να γινει μετα κ 2ο περασμα αφου ομως πρωτα σιγουρευτούμε οτι στεγνωσε τελειως το πρωτο περασμα (εγω αφησα να περασει κανενα μισαωρο)! καλο επισης ειναι μετα κ απο το 2ο περασμα κ αφου θα εχουν στεγνωσει μη τα περασετε κατευθειαν πανω εαν το αμαξι το χτυπαει ο ηλιος ή εχει πολυ ζεστη στο εσωτερικο του..
Το αποτελεσμα: DSC00120 (2).jpg DSC00125.jpg DSC00127.jpg DSC00128.jpg
κ μερικες μεσα απο το αμαξι.. DSC00130.jpg DSC00129.jpg DSC00131.jpg
to be continue κ για αλλα κομματια απο το εσωτερικο..
Υ.Γ. σχετικα με το χρωμα μπορει ο καθενας να χρησιμοποιησει οτι θελει απλα εγω το ηθελα ματ.. καποιος αλλος μπορει να χρησιμοποιησει αλλα χρωματα (οχι αναγκαστικα ματ) αναλογα με το εσωτερικο του..
Υ.Γ. οποιοδηποτε αλλο χρωμα καλο θα ηταν να περαστει μετα κ με 1-2 χερια βερνίκι
Όλοι Μας Έχουμε Ελαττώματα....
Απλά Τα Δικά Μου Ακόμα Ψάχνω Να Τα Βρω....!!
Μπράβο ρε Αγγελε, πολύ ωραια!!!![]()
Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,όποιος αποφεύγει ένα πάθος,όποιος προτιμά το μαύρο αντί μάτια που λάμπουν,αντί συγκινήσεων που κάνουν την καρδιά να κτυπά,όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο,όποιος δεν ακούει μουσική,όποιος περνάει τις μέρες παραπονούμενος για τη τύχη ή για την ασταμάτητη βροχή,όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα πριν την αρχίσει.
Δεν θα πέσετε στην άβυσσο των αρνητικών σας σκέψεων, δεν θα πέσω ούτε εγώ, δεν θα μας αφησω...
χμμμμμμμμ.....
κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα να βάψω και τα δικά μου!
καλή δουλειά Άγγελε!!!
nice job mate!!![]()
SmartMania baby...
πάρα πολύ ωραία δουλειά και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!![]()
ωραιος ο πονος! κανονισε το ΣΚ να ερθεις στο γκαραζ να κανουμε και τα δικα μου![]()
o τκης είχε ένα πρόβλημα στο pc του και μου πε να διορθώσω τα λεγόμενα του....
ωραιος ο πονος! κανονισε το ΣΚ να ερθεις στο γκαραζ να κανουμε και τα δικα μΑΣ![]()
χααχαχαχαχαχ ειναι μεγαλο το γκαραζ ? χαχαχαχαχ ( και για αλλους εννοω )![]()
ωραιο αποτελεσμα...τελικα αυτο το θερμοκρασιας κανει για τα παντα!!!
προσωπικα για τον εσωτερικο διακοσμο θα προτιμουσα γυαλιστερο μαυρο..
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
σιγουρα θα σ παρει λιγοτερο χρονο απ'οτι εκανες για το εξω...
ηρθε η ωρα να παρω το αιμα μ πισω..εσυ θα τριβεις εγω θα κοιμαμαι στο αμαξι σου κ που κ που θα σ παταω κ καμια κορνα να κανεις τα κ@κ@κι@ σου..
thnx boy
thnx ρε john.. αν δν εχεις ηδη διακοσμητικα μεσα στο αμαξι γινεται πιστευω κ στο 450!
ευχαριστωωωωω......!!!![]()
το γκαραζ ειναι μια χαρα... απλα να ξερετε οτι θα κρατηθει σειρα προτεραιοτητας (κ ενα φακελακι για να μπειτε σιγουρα μεσα δν ειναι κακο....)
κ γω αλλα οπου ρωτησα δε βρηκα κατι σε σπρει μαυρο look νικελ ..αν βρω καπου το οποιο ομως να ειναι κ ανθεκτικο σε θερμοκρασιες κ τετοια σιγουρα θα τα ξαναξύσω για να τα περασω μαυρο νικελ..
απλο μαυρο γυαλιστερο δε με τρελαινει (αν λεμε το ιδιο)
Ωραίο!!!
LIMITS WERE MADE TO BE BROKEN!!!
BeOneOfUs
ωραιο αποτελεσμα αγγελε!!!!!!!
Δεν είμαι αλκοολικός...!!! Δυο φορές το χρόνο πίνω ...
Η μία όταν είναι τα γενέθλια μου...
και η άλλη όταν δεν είναι...!!!
η προσπαθεια συνεχιζεται....DSC00134.jpg
θα ηθελα βοηθεια απο οποιον γνωριζει αναλυτικά πως βγαινει το αλλο κομματι του τιμονιου (ασημενιο) για να βαφτει κ αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από aggelos23ath; 09-09-2010 στις 23:49
αυτο ΜΗΝ το βαψεις με το ιδιο σπρει...
να ρωτησω γτ?! ουτως η αλλως θα ξυθει...δε θα πιασει η βαφη?!
επειδη εκει θα το πιανεις θελοντας και μη σιγα σιγα θα ξεβαφει και θα μαυριζουν τα χερια σου![]()
σιγουρα θα εχω προβλημα?! το ξυσιμο που κανω ειναι αρκετα καλο.... δν μενει κα8ολου χρωμα πανω στο κομματι που τριβω κ το περασμα με σπρευ γινεται πολυ προσεκτικα ωστε ισα ισα να βαφεται ολο.... πιστευω οτι δν θα εχω προβλημα... κ ουτωσ η αλλως δν ακουμπαω πολυ το τιμονι στο ασημενιο κομματι του... ξερεις ομως πως θα καταφερω να το βγαλω?
κανεις για βοηθεια σχετικα με το πως ξεκουμπωνει το ασημενιο κομματι απο το f1 τιμονι για να ετοιμαστει για βαψιμο??
για δες μηπως εχει τπτ βιδακια απο πισω..
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
εχει μια κατω που βγαινει ευκολα.. δεξια κ αριστερα ακριβως απο πισω εχει 2 βιδες που κρατανε κ τα παντλς για τις ταχύτητες αλλα αυτες δν φτανουν μεχρι μπροστα για να κρατησουν κ το ασημενιο κομματι...
εγω παντωσ πληρωνω κι ολας (μια λογική τιμή) αν μου τα βαψεις aggelos23ath και τα υλικα δικά μου βέβαια γιατι με βλέπω να τα καταστρέφω.
καλη δουλειτσα εκανες ρε αγγελε ωραιος!! να και τα χαρτζιλικια...
εγω σημερα πριν διαβασω το ποστ αυτο σκευτικα να βαψω (μαυρο) το εσωτερικο πλαστικο απο τις πορτες ωστε να γινει πιο εντονο το χρωμα.. για πειτε καμια γνωμη , βαφεται αυτο το υλικο η θα σπασει το χρωμα...
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
το χρώμα δε θα σπάσει.. αλλά ίσως θα φεύγει σιγά σιγά εκεί που το πιάνεις
by the way
πολύ καλή δουλειά, τα βαμμένα κομμάτια δένουν ωραία με το σύνολο![]()
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες