Αποτελέσματα 1 μέχρι 23 από 23

Θέμα: προβλημα με το τιμονι !!!!

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

προβλημα με το τιμονι !!!!

παιδια επαθα κατι που δεν το εχω ξανακουσει !!!! μολις στριβω το τιμονι αριστερα , το αμαξι κορναρει απο μονο του !!!!!!!! συγκεκριμενα μου το εκανε σημερα το μεσημερι πρωτη φορα και δεν το κανει παντα , αλλα ουτε κορνερει παρατεταμενα , αλλα αναλογως τη φορα , μπορει να κανει ενα μπιπ αλλα μπορει και να το κρατησει και λιγο !!!! μολις μου το εκανε στην αρχη νομιζα οτι την πατησα εγω , αλλα μετα ειδα οτι το ξανακανε και μαλιστα μεστην κινηση και με κοιταγανε ολοι , μηπως το εχει παθει κανεις η ξερει τι ειναι ?????????

Απάντηση: προβλημα με το τιμονι !!!!

Χμ..."ταινία" μήπως? ...

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2008
    Δύναμη Φήμης
    310

Αλλαξες τιμονι προσφατα?

ταινια...πας για αλλο τιμονι

Ημ. Εγγραφής
    May 2010
    Δύναμη Φήμης
    418

μου το ειχε κανει και στο δικο μου 450 το καλοκαιρι αλλα οχι οταν εστριβα αριστερα οταν κατεβαζα ταχυτητα απο τα Padless αλλα απο τοτε δεν μου το χει ξανακανει ποτε....... αλλα αποτι εχω διαβασει εδω στο Φορουμ μαλλον πας για αλλο Τιμονι......( νομιζω χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος πολλες φορες παιζει ρολο και η υγρασια...) για αυτο περιμενε λιγακι να δεις αν στο ξανακανει.....

οταν στριβεις ή οταν κανεις καμμια κινηση με τα paddles?
    ...η γνώση είναι δύναμη...
    ---roadster coupe 1000 B---

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

δεν εχει καν paddles , ειναι δυακτινο ???? μη μου λετε τετοια ρε παιδια !!!! δεν υπαρχει τροπος επισκευης η αλλαγης της ταινιας ?????

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2008
    Δύναμη Φήμης
    300

Ταινία είναι. Φυσικά και αλλάζει αλλά πρέπει να ψαχτείς. Αν ρωτήσεις στα smartoμάγαζα θα σου πουν την κλασική ατάκα. " φίλε αφήνεις το δικό σου και παίρνεις ένα άλλο ίδιο με χχχ ποσό". Άραγε τα άλλα τι τακάνουν οεο???Μήπως τα φτιάχνουν και τα ανακυκλώνουν??? Μάλλον...

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2010
    Δύναμη Φήμης
    186

ταινια θα βρεις απο τρακαρισμενα κανει ,με δοκιμη ομως οπου την βρεις υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα και αυτη.εγω ειχα ταινιες απο τρακαρισμενα και οσες ειχα πουληση δουλευανε.τωρα δεν εχω να σου δωσω.

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

thanks παιδια για τις απαντησεις , θα το ψαξω λιγο !!!!

απο την ταινια οφειλεται...ομως δεν ειναι κατι πολυ συνηθισμενο, προτεινω να ελεγξεις με τεραστια προσοχη την ταινια για βραχυκυκλωμα.
    καινουρια δε προκειται να βρεις μιας που δεν πωλειται σαν σκετο ανταλλακτικο (παει μαζι με τιμονι) οποτε και με την μεταχειρο ρισκαρεις πολυ.
    Προσωπικα αυτο που θα σου προτεινα (αν δε βρεις μονος σου ακρη με την ταινια) να παρεις ενα τιμονι (καινουριο αν σε παιρνει οικονομικα) ειδάλλως καποιο μεταχειρισμενο τριακτινο (και μελλοντικα οταν εχεις λεφτα κανεις τον προγραμματισμο να χεις και ταχυτητες στο τιμονι).
    παρεπιμπτωντος νομιζω οτι παιζουν και στις αγγελιες μας καποια...ριξε και κει μια ματια

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

μηπως ξερεις ποσο κανει η τοποθετηση του τιμονιου , και ποσο η ενεργοποιηση των paddles ???? εχω βρει τιμονι , αλλα πρωτα θα κοιταξω να δω μηπως βρω ακρη με την ταινια !!! και κατι τελευταιο , ξερει κανεις τις διαφορες του τριακτινου με paddles απο το brabus γιατι εχω ακουσει που λενε δινω το τριακτινο για να παρω brabus και οπτικα απο φωτο δεν βλεπω διαφορες !!!!!!!!

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2006
    Δύναμη Φήμης
    231

Καμία σχέση το τριάκτινο τιμόνι με paddles με το brabus τιμόνι ...
    Και όπτικά αλλά και σε τιμή βέβαια ...

Κατά την άποψή μου ... πήγαινε σε 3-άκτινο με paddles (πάιζει κ μια αγγελία) ...
    Αυτό έκανα κ εγώ απλά δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω την τοποθέτηση του ακόμα (από 2-άκτινο σε 3-άκτινο με paddles) ...
    - ForTwo 451 (1000cc - 71hp)
    - ForTwo 451 Cabrio (1000cc) ... μου το κλέψανε !!
    - ForTwo 450 (700cc) + Roadster Coupe
    - ForTwo 450 (600cc)

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2010
    Δύναμη Φήμης
    186

ριξε και ματια εδω http://www.car.gr/parts/?offertype=&...on=&condition= πουλανε τιμονια και καποιος προχτες πουλαγε και το brabus ultimate

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από tsiko Εμφάνιση Μηνύματος
    μηπως ξερεις ποσο κανει η τοποθετηση του τιμονιου , και ποσο η ενεργοποιηση των paddles ???? εχω βρει τιμονι , αλλα πρωτα θα κοιταξω να δω μηπως βρω ακρη με την ταινια !!! και κατι τελευταιο , ξερει κανεις τις διαφορες του τριακτινου με paddles απο το brabus γιατι εχω ακουσει που λενε δινω το τριακτινο για να παρω brabus και οπτικα απο φωτο δεν βλεπω διαφορες !!!!!!!!
    brabus exclusive εννοουν οταν λενε brabus... ενεργοποιηση γυρω στα 150~180, για τοποθετηση συνηθως δε παιρνουν κατι..

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

α πεστο ετσι , το τιμονακι του brabus exclusive ειναι απεχτο !!!!! α τελικα βρηκα ποτε ακριβως καρναρει το αυτοκινητο και το κανει μολις τραβηξω την δεξια ακτινα του τιμονιου προς τα εξω και πανω στην οδηγηση αυτο γινοταν συνηθως αν εστριβα αριστερα !!!!! και κατι αλλο χθες το βραδυ οταν ταξιδευα για πατρα μου εκανε αυτο http://www.smartmania.gr/forum/showt...A4%CE%95%CE%A1 ακριβως το ιδιο , εχω και εγω ενα χαλασμενο ντουι πισω και ενα καμενο λαμπακι στην αεροτομη , αλλα φοβαμε μηπως φταιει το τιμονι !!!!!!!!!!!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από tsiko Εμφάνιση Μηνύματος
    α πεστο ετσι , το τιμονακι του brabus exclusive ειναι απεχτο !!!!! α τελικα βρηκα ποτε ακριβως καρναρει το αυτοκινητο και το κανει μολις τραβηξω την δεξια ακτινα του τιμονιου προς τα εξω και πανω στην οδηγηση αυτο γινοταν συνηθως αν εστριβα αριστερα !!!!! και κατι αλλο χθες το βραδυ οταν ταξιδευα για πατρα μου εκανε αυτο http://www.smartmania.gr/forum/showt...A4%CE%95%CE%A1 ακριβως το ιδιο , εχω και εγω ενα χαλασμενο ντουι πισω και ενα καμενο λαμπακι στην αεροτομη , αλλα φοβαμε μηπως φταιει το τιμονι !!!!!!!!!!!
    την ακτινα λεγοντας εννοεις το γκρι καλυμα (στεφανι?) η ολο το τιμονι?
    για το αλλο τσεκαρε και συ τις λαμπες σου

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2009
    Δύναμη Φήμης
    973

... μπορείς επίσης προσωρινα να αποσυνδέσεις την κόρνα ...

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2008
    Δύναμη Φήμης
    300

Νομίζω πάντως πως αν βάλεις τριάκτινο τιμόνι σε αυτοκινητο με δυάκτινο χωρίς προγραμματισμό η κόρνα δε δουλεύει έτσι και αλλιώς. Μόλις προγραμματιστεί παίζει και η κόρνα

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2008
    Δύναμη Φήμης
    300

Α.. ξέχασα συμπληρώνοντας τον larson στην ιδέα της αποσύνδεσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό...
    http://www.myantiques.gr/Klakson/pages/DSC01296.html

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2010
    Δύναμη Φήμης
    185

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από miltossmart Εμφάνιση Μηνύματος
    Α.. ξέχασα συμπληρώνοντας τον larson στην ιδέα της αποσύνδεσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό...
    http://www.myantiques.gr/Klakson/pages/DSC01296.html
    χαχαχαχα !!!!!

επισης οταν λεω ακτινα εννοω στη δεξια μερια που ειναι το ενα απο τα 2 μπρατσα , αν τραβηξω το δεξι προς εμενα κορναρει , ειδικα σε ανηφορες που τραβας λιγο το τιμονι εκει το εκανε !!!! μεχρι που το καταλαβα και προσωρινα το προσεχω και δεν μου κορναρει καθολου !!!!!!

wollus Guest

wollus Guest

Απ: προβλημα ΞΌΞ΅ το τιμονι !!!!

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. Υδραυλικο Τιμονι - Προβλημα???
    Από MacGyver στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 23:54
  2. Προβλημα με το τιμονι
    Από kos700 στο forum Διάφορα Θέματα
    σχόλια: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 05:01
  3. Προβλημα με ηλεκτρικο τιμονι!
    Από open στο forum Smart Γενικά
    σχόλια: 19