ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!
Επιτέλους πέρασαν οι ημέρες κι έφτασε ο καιρός για την επόμενη συνάντηση του SmartMania!!!
Η πρώτη συνάντηση για το νέο έτος είναι γεγονός!!!
Σίγουρα έχουμε πολλά να πούμε αφού μια νέα χρονία γεμάτη events και δραστηριότητες του SmartMania μόλις ξεκίνησε.
Λέμε λοιπόν για να μπορέσουμε να τα πούμε με την ησυχία μας, να περάσουμε την βραδιά μας χαλαρώνοντας στο Σπίτι του SmartMania, απολαμβάνοντας το ποτό μας , κουβεντιάζοντας χωρίς να μας ενοχλούν οι αντικαπνιστικοί νόμοι ή ο κακός καιρός!!!
Ραντεβού λοιπόν όλοι αυτή τη Πέμπτη στο σπίτι του SmartMania!!!
Ημερομηνία : Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Ώρα: 21.00 αλλά θα είμαστε εκεί από τις 18.00 αν κάποιος θέλει να έρθει νωρίτερα
Σημείο συνάντησης : SmartMania Home
Προορισμός : SmartMania Home
Τελευταία επεξεργασία από Smartakis; 26-01-2011 στις 13:26
ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!
+10000000000000![]()
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!!
Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,όποιος αποφεύγει ένα πάθος,όποιος προτιμά το μαύρο αντί μάτια που λάμπουν,αντί συγκινήσεων που κάνουν την καρδιά να κτυπά,όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο,όποιος δεν ακούει μουσική,όποιος περνάει τις μέρες παραπονούμενος για τη τύχη ή για την ασταμάτητη βροχή,όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα πριν την αρχίσει.
Δεν θα πέσετε στην άβυσσο των αρνητικών σας σκέψεων, δεν θα πέσω ούτε εγώ, δεν θα μας αφησω...
Μέσα αλλά θα έρθω κατα τις 6 για λίγοΠαρασκευή πρωί δουλεύω και πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς
![]()
Revolution!!!
και μεις μεσα!!! (εγω και η τετράποδη φιλη μου!)
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Εγώ λέω να περάσω απ' έξω.![]()
Η Γνωστή - ¶γνωστη Μελαχροινή
Η Γνωστή - ¶γνωστη Μελαχροινή
Θα προσπαθήσω να περάσω και γω 1 βόλτα.
Σκουριασμενους δεχεστε?..........χαχαχαχα θα ερθω και εγω!!
μεσα και εγω αντε να σας γνωρισω και απο κοντα :-)
δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω!
smartmaniac 1000%
ante na rixoume kai ligo fws sta smartakia
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλα εγω πέρασα ΤΕΛΕΙΑ για μια ακόμα φορά!!!
Τρελαίνομαι για τα πάρτυ- έκπληξη!
Ευχαριστούμε Γκαβανε που ειχες γενέθλια και σου κάναμε έκπληξη!!! Ριξαμε παααααραααα πολύ γέλιο!!!
Επίσης χάρηκα πάρα πολύ που ειδα παλιους και νεους φιλους του Smartmania μετά από ένα χρόνο (!!!) και φέτος και τα είπαμε και χαρηκα που γνώρισα και καινούργια παιδια!
Πάντως το συμπέρασμα ήταν ένα από όλη τη βραδιά... ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!
ΧΑΧΧΑΧΑ!!!! Λιώμα γίναμε αλλα περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!
Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,όποιος αποφεύγει ένα πάθος,όποιος προτιμά το μαύρο αντί μάτια που λάμπουν,αντί συγκινήσεων που κάνουν την καρδιά να κτυπά,όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο,όποιος δεν ακούει μουσική,όποιος περνάει τις μέρες παραπονούμενος για τη τύχη ή για την ασταμάτητη βροχή,όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα πριν την αρχίσει.
Δεν θα πέσετε στην άβυσσο των αρνητικών σας σκέψεων, δεν θα πέσω ούτε εγώ, δεν θα μας αφησω...
και η υπερβολικη ζαχαρη πειραζει ...αχ τον ανθρωπο τη του κανατε....... φωτογραφειες να ποσταρετε ολα ηταν αψογα
![]()
δε βλεπω φωτοοοοο τσαμπα μπινελικι εφαγα;;;
453e
φανταζομαι περασατε πολυ ομορφα ! την επομενη μεσα ελπιζο να ειναι συντομα ! χεχε
Doyl99.7ReprThisMPEGAdagComoXVIITommSanjSiskStevBagdNestXVII GeraProfFondClarPunkWaltSonyChamMichTescFlipDeepDermRobeSour ABBACahiGezaFavoJeanCorrwarcMexxAlteCredSergSpicRevePoveStud EducTeanSeriNoteJaroCotoHumaJacksilvTerrEdmuELEGGallStanavan SungDhowJoelAdioDunhXVIIMircHansOpenMiniDizzGIUDRichXVIIGuil KodaKlixRubiCaroVictMiyoStepdiamZoneToveZoneXVIIImreHeavIrre diamKhalImmoXIIIZonePreaChetCateAlexHoliZoneMorlZoneZoneWind StepZoneZoneZonePeteZoneZoneAnneOrbiSonyZoneEcarGreaSETUWest ProjSamsElecLiveMediCHARwwwdSwarJardSecrJardGiglAVTOFranVOLV LastGuidecleAltrConnXVIIIndiDiveCheswwwrSlimwwwcBorkPEXEKenw ClatSwarAdvaWindTakiAlleRhytwwwbKarlRiviUnivFantSupeBenjKPMG DeseBriaThisCharArmoInsoOlegGeacFIASwwwmMonkTimeRogeWhenVitt BodyEnriCompJoliHitsFionAbraEnglMajoWraiLoveMillMastBrodAlex PeteSimsEliuDeveOffiChriEdgaCharVisuLongSETUSETUSETUNapaDisn GnosAtenProlHornUriaDaviSusiRollprogImprtuchkasCoheSmok
ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎtuchkasΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες