μεσα!!!!!!!!!!!!!!
χάνεις βόλτα και φαί με Sm παρέα????
Πλησιάζουμε στη μέση της ¶νοιξης, και ο καιρός πλέον καλοκαιριάζει σιγά σιγά...
Τι πιο ωραίο λοιπόν από μια βραδινή smartoβολτούλα με τα μικρά μας ?
Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, ραντεβού στο SmartMania Home (λεπτομέρειες εδώ:ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ)
στις 21:00, από όπου και θα ξεκινήσουμε για την νυχτερινή μας εξόρμηση!
Προορισμός: Παραλιακή προς Γλυφάδα - Βάρκιζα![]()
Για μια ακόμη φορά θα γεμίσουμε την παραλιακή με τα πολύχρωμα smartakia και θα κάνουμε τους άλλους να χαζεύουν
Και για όσους πεινάσουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Υπάρχει το γνωστό στέκι στην Βάρκιζα (βλ. Ζάχος) για να λιώσουμε για μια ακόμη φορά
Θα περάσουμε superrrr!!!!
μεσα!!!!!!!!!!!!!!
χάνεις βόλτα και φαί με Sm παρέα????
και μεις!!!![]()
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
να δω παλι που θα βρω δανεικό όχημαεννοειται μεσααααα
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
ωραία βολτούλα!!!!
άντε, μου έλειψε!
πιο μέσα δεν γίνεται!!!![]()
Τσακίστε κανά σουβλάκι και για μένα....
Η Γνωστή - ¶γνωστη Μελαχροινή
![]()
![]()
Η Γνωστή - ¶γνωστη Μελαχροινή
εγω το μονο που μπωρο να κανω ειναι να σας περιμενω μετα στο BLOCK στο μικρολιμανο για να τελειωση η βραδια με ποτακι παρεα....και να πουμε για μας και με το καλο η επομενη συναντηση
mesa kai egwww
Αφηστε τα μαθηματικα και ετοιμαστε τα μικρα σας για την αυριανη βολτα!!!!
θα κοιταξω να περασω και εγω απο το σπιτι τουλαχιστον να σας δω για λιγο, οσο για τον ζαχο, εγω κανο διατροφη τωρα λογο γυμναστηριου, οποτε Μιχαλη χτυπα αλλα 2 για μενα
εμεις με την μια στην βαρκιζα (δεν θα ερθουμε απο το σπιτι)
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Νομίζω ότι περάσαμε πολύ όμορφα έ? Είχαμε και κοινή συνάντηση με το smurfmania.gr ...![]()
Πολύ καλή παρεούλα, όμορφη βολτούλα, άραγμα μετά στο Ζάχο...όλα τέλεια! Αντε και στην επόμενη!!!
Υ.Γ. Α...! Και διαπιστωμένο πλέον, ακόμα και με 0.0lt υπόλοιπο ρεζερβουάρ, πας άνετα από Π.Φάληρο (Φλοίσβο) μέχρι και Πατήσια, κάνοντας μάλιστα και ανοιγματάκια (ο αθεόφοβος!) στη διαδρομή
Τελευταία επεξεργασία από gavanos; 08-04-2011 στις 01:09
δυστηχως δε μπορεσα να ακολουθησω λογω κουρασης στην βολτα ομως χαρηκα που σας ειδα στη λεσχη και γουσταραμε όλοι μαζι!!!
υγ. γκαβανε εισαι αθλιος!!!
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
που ειναι οι φωτος οοεεοοο;;;;;;;;
453e
Adve103.3ReprCHAPFeatMollSideXVIIWarnAlanFranInstKayeLaceExch AgatTescTescFranTefaFashMessSterVictTescBobbSaluErbaJackPSNA ABBAFlasAromFranXVIIPoweGricPureGeraDermHomeAntoCocoTescMich oderTeanNaviMarcTituGlorQuesPhilsilvPoolZaioELEGWorlStatXVII ElegMahlTerrOsirBrixFourEndepublBootlifeSquiELEGLuchMeirCamb SpliDuraHomoEdgaGeorRondPapeEHIAZoneBernZoneRagnLeonTindAnth ZoneLarsRudoLiveZonePeopdiamBlacKamkNothZoneXVIIZoneZoneWind StepZoneZoneZoneHenrChetZonecontMartNintZoneJackDaleHarmBoel CASESamsCampLouySimsGeomUriaairlJardGlamEnrikittAVTOARAGNISS DoveNEURMusiMyloCreaTrefStarGirlUbiswwwrWindwwwrMoulReliZelm ValeChouAdvaWindMicrClocJackWindDragOrgaChilFaldwwwnCamiRich MorcAcadThisCharSideThelHernNextWannWhitHereShicCaseWorlDisn EineFranArmaXboxGeneWilhTrenJeanRuyaTodaPatsLoveNinaMakeXVII EmpiJeweDaviRobeNachLewiStevLancXVIIContHarmHarmHarmRockrepe QuinNordEmilGoudSticFredWinAHonoAlerBlactuchkasGlasMeta
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες