Αποτελέσματα 1 μέχρι 22 από 22

Θέμα: τι θα έκανα αν έπιανα κάποιον μέσα στο Smart μου

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    406

τι θα έκανα αν έπιανα κάποιον μέσα στο Smart μου

Δεν θα ήθελε να ξέρει !!!
    θα του έκανα έκπληξη !!!
    2σπασμενα ποδαράκια κ δυο σπασμένα χεράκια !!!!!

το άνοιξα βγάλτε το άχτι σας!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από ΜΗΤΣΑΡΑΣ; 29-07-2011 στις 13:22
    dm 4891 nikol
    σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Δύναμη Φήμης
    0

Απάντηση: τι θα έκανα αν έπιανα κάποιον μέσα στο Smart μου

θα τον μετέφερα στο υπόγειο όπου θα έστηνα τον προσωπικό χώρο βασανιστηρίων και θα τον διατηρούσα ζωντανό μέχρι να βαρεθώ. μετά θα τον πέταγα στο ποτάμι.
    η αλήθεια είναι ότι σε ένα τέτοιο συμβάν ίσως είναι άλλο αυτό που θα φανταζόμασταν ότι θα κάναμε και άλλο αυτό που θα κάναμε αν γινότανε πραγματικότητα..

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    406

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ypanagiotis Εμφάνιση Μηνύματος
    θα τον μετέφερα στο υπόγειο όπου θα έστηνα τον προσωπικό χώρο βασανιστηρίων και θα τον διατηρούσα ζωντανό μέχρι να βαρεθώ. μετά θα τον πέταγα στο ποτάμι.
    η αλήθεια είναι ότι σε ένα τέτοιο συμβάν ίσως είναι άλλο αυτό που θα φανταζόμασταν ότι θα κάναμε και άλλο αυτό που θα κάναμε αν γινότανε πραγματικότητα..

+1
    κ αν ξυπνήσει μέσα μου το κτήνος ????
    dm 4891 nikol

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Δύναμη Φήμης
    245

οθωμανικο δικαιο το π@στη
    www.lafleur.gr/new

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2007
    Δύναμη Φήμης
    429

θα του έκλανα τα @@ Όπως και όλοι μας άλλωστε Εκτός αν κάποιος οπλοροφορεί, μαχαιροφορεί, γκλομποφορεί και ότι άλλο έχει να κάνει με "όπλο" και "φορεί".....

Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε κλέφτες δεν είναι ο προποτζής και ο περιπτεράς της γειτονιάς μας αλλά αποβράσματα που τα βλέπεις στον δρόμο και γυρνάς από την άλλη.

Υ.Γ. Όσο αφορά τώρα το χιουμοριστικό της υπόθεσης νομίζω πως θα τον έβαζα να βάλει στο στόμα του ένα κλούβιο αυγό το οποίο θα είχα βουτήξει σε πολτό από πατημένες κατσαρίδες και να πει "Πες και εσύ Σσσσίσσυ"
    Τελευταία επεξεργασία από Smartakis; 29-07-2011 στις 15:37

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Δύναμη Φήμης
    351

χμμμ οτι και να εχει μπει μεσα , οποιος και να ειναι, ακομα και ο τσακ νορις με ακ47 θα τον (ειναι τοσα πολλα που σκέφτομαι που δεν μπορω να αποφασίσω!!)
    .:Break the silence:.

Smart 450 Rules

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2009
    Δύναμη Φήμης
    416

κάτι παρόμοιο με SAW τον κλέφτη...κ θα τον άφηνα να φύγει αφού κόψει ο ίδιος τα χέρια και πόδια τοu.
    my black jack smart

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    179

Ροπαλιές στα πλευρά...τέιζερ από όλες τις πάντες...και ξύλο μέχρι να λιποθυμήσει....Startakis αυτοί που κάνουν την δουλειά αυτή μετατρέπονται ως συνήθως σε μεγάλους χέστηδες αν καταλάβουν ότι τους πήρες γραμμή....πολύ δύσκολα θα κάτσουν να τις παίξουν σαν παντελονάτοι....ως συνήθως βάζουν τα πόδια στην πλάτη και τρέχουν σαν παλαβοί!Πίστεψέ με κάτι ξέρω και το λέω....!Αν ο κάτοχος δεν είναι χέστης και το καταλάβουν αυτό τότε όχι απλά τρέχουν....πετάνε κιόλας!

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Δύναμη Φήμης
    351

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από smartovios450 Εμφάνιση Μηνύματος

κάτι παρόμοιο με SAW τον κλέφτη...κ θα τον άφηνα να φύγει αφού κόψει ο ίδιος τα χέρια και πόδια τοu.
    χαχαχα εγραψες!!!
    .:Break the silence:.

Smart 450 Rules

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

το μόνο που χρειάζομαι είναι χαρτί Α4 για να μη φαίνεται οτι οπλοφορώ...θα του έλεγα να βάλουμε μπράντιφερ για να δω αν είναι αριστερόχειρας η' δεξιόχειρας...θα του άνοιγα λοιπόν το κατάλληλο χέρι στις σχισμές ,στη κορυφή του δέλτα που δημιουργείται απο κάθε δύο ανοιγμένα δάχτυλα και θα πέρναγα το χαρτί ανάμεσά τους μέχρι να βαρεθώ..

Υ.Γ. μάλλον θα παρέλειπα το βήμα του μπράντιφερ...θα το έκανα και στα δύο χέρια!!!
    give pleasure between your legs... ...get a bike!!

εγω προσωπικα μετα απο 2 φορες ανοιγματος μεσα σε 1 μηνα..(Μια με σπασμενο τζαμι και ελειπε ο μεσαιος καθρεφτης ...και αλλη μια αθικτο και απλα ανω κατω οοοολα μεσα..) κι επειδη ειχα γουφερ,ενισχυτες και τα λοιπα μεσα και οποιος το ανοιξε το χε σταμπαρει κιολας..Φυλουσα σκοπια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με ενα σιδερολοστο στο χερι μαζι με τον Κωστα και το σκυλο μου! Ετσι και τον εβλεπα...θα τον αφηνα να τελειωσει κι οταν νομιζε πως θα εφευγε θα του εσκαγα μια με το σιδερο στον ωμο να σοριαστει...και θα του ελεγα πως στην θεση του ΔΕΝ θα ξαναπειραζα το συγκεκριμενο smart γιατι αυτη που το χει θα τον κανει κομματια στα επομενα 30' και θα τον θαψει!!!!!!!!!!!!!!! (και ναι παιδια οπως καταλαβατε δεν ειμαι και τοσο καλο κοριτσι οσο δειχνω!) Ετσι κι αλλιως ποιος θα αναζητουσε μετα ενα αποβρασμα??? Σιχτιρ!! Νευριασα και μονο που το θυμηθηκα!!!

xristia rulezz...

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

εγω θα διαφωνισω λιγο με το τιτλο του θεματος,οχι ομως με τις μεθοδους...λοιπον να τον φαμε να τον κομματιασουμε να του γαργαλαμε τις πατουσες αλλα οχι τον "καποιον" που ισως εχουμε την τυχη να βρουμε μεσα στο σμαρτ αλλα αυτον τον χαλβα-κουφιοκεφαλο κλπ εκει στην σμαρτ (σχεδιαστη-μηχανικο,οτι ειναι τελος παντων) που εδω κ 10 χρονια δεν μπορει- δεν θελει να βρει λυση το προβλημα..εκτος αν ο ιδιος του δεν εχει σμαρτ!!!!για αυτο το θεμα θα πρεπει να ονομαστει "τι θα εκανα αν επιανα στα χερια μου αυτον που σχεδιαζει το σμαρτ".....
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    May 2011
    Δύναμη Φήμης
    148

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilman3 Εμφάνιση Μηνύματος
    εγω θα διαφωνισω λιγο με το τιτλο του θεματος,οχι ομως με τις μεθοδους...λοιπον να τον φαμε να τον κομματιασουμε να του γαργαλαμε τις πατουσες αλλα οχι τον "καποιον" που ισως εχουμε την τυχη να βρουμε μεσα στο σμαρτ αλλα αυτον τον χαλβα-κουφιοκεφαλο κλπ εκει στην σμαρτ (σχεδιαστη-μηχανικο,οτι ειναι τελος παντων) που εδω κ 10 χρονια δεν μπορει- δεν θελει να βρει λυση το προβλημα..εκτος αν ο ιδιος του δεν εχει σμαρτ!!!!για αυτο το θεμα θα πρεπει να ονομαστει "τι θα εκανα αν επιανα στα χερια μου αυτον που σχεδιαζει το σμαρτ".....
    σωστος!!!!

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilman3 Εμφάνιση Μηνύματος
    γενικά είναι παγκόσμιο φαινόμενο το πόσο εύκολα κλέβονται τα σμάρτ?? υπάρχουν διαμαρτυρίες ανα το κόσμο η' περιορίζεται στον ελλαδικό χώρο?? ρωτάω επειδή δεν το χω ψάξει... βέβαια αλητεία και υπόκοσμος υπάρχει παντού ,άρα λογικά είναι γενικό το θέμα..

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

άσχετο:το θέμα θα μπορούσε να ονομαστεί και ''ο κακός εαυτός μου'' , ''το άλλο μου εγώ'' , ''η μαζόχα μέσα μου'' , ''αγαπημένε μου εχθρέ τη γ@μησες'' και άλλα πολλά...

Ημ. Εγγραφής
    May 2011
    Δύναμη Φήμης
    148

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από siroumist Εμφάνιση Μηνύματος
    άσχετο:το θέμα θα μπορούσε να ονομαστεί και ''ο κακός εαυτός μου'' , ''το άλλο μου εγώ'' , ''η μαζόχα μέσα μου'' , ''αγαπημένε μου εχθρέ τη γ@μησες'' και άλλα πολλά...
    xaxaxaxa... ειδηκα το τελευταιο.... εγραψε....

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    406

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από xristia Εμφάνιση Μηνύματος
    εγω προσωπικα μετα απο 2 φορες ανοιγματος μεσα σε 1 μηνα..(Μια με σπασμενο τζαμι και ελειπε ο μεσαιος καθρεφτης ...και αλλη μια αθικτο και απλα ανω κατω οοοολα μεσα..) κι επειδη ειχα γουφερ,ενισχυτες και τα λοιπα μεσα και οποιος το ανοιξε το χε σταμπαρει κιολας..Φυλουσα σκοπια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με ενα σιδερολοστο στο χερι μαζι με τον Κωστα και το σκυλο μου! Ετσι και τον εβλεπα...θα τον αφηνα να τελειωσει κι οταν νομιζε πως θα εφευγε θα του εσκαγα μια με το σιδερο στον ωμο να σοριαστει...και θα του ελεγα πως στην θεση του ΔΕΝ θα ξαναπειραζα το συγκεκριμενο smart γιατι αυτη που το χει θα τον κανει κομματια στα επομενα 30' και θα τον θαψει!!!!!!!!!!!!!!! (και ναι παιδια οπως καταλαβατε δεν ειμαι και τοσο καλο κοριτσι οσο δειχνω!) Ετσι κι αλλιως ποιος θα αναζητουσε μετα ενα αποβρασμα??? Σιχτιρ!! Νευριασα και μονο που το θυμηθηκα!!!
    ΣΩΣΤΗ !!!!!
    dm 4891 nikol

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2008
    Δύναμη Φήμης
    184

σε ενα θεμα (smart κλοπες) ειπα μια ιδεα με κοστος 0,80€ και ενα παλιο κινητο. Στο οποιο βαζοντας καπου μεσα στο αυτοκινητο και μπενοντας καποιος μεσα μας περνει τηλ και μας ειδοποιει. Εκει όλοι επεσαν και με έφαγαν γιατι οπως ειπαν δεν αξιζει να μπουμε στο κοπο να ασχολειθουμε με "αυτους " γιατί τι να τις κανουμε τις γρατζουνιες αφου μια ολικη κλοπη θα μας τα καλυψει όλα. ΧΙΧΙΧΙ. Και όμως με κοστος 0,80€ και ενα κινητο τους πιανεις μολις ανοιγει η πορτα και ας σου έχουν απενεργοποιησει το συναγερμο

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2008
    Δύναμη Φήμης
    184

Εγω παντως έτσι εχω αποτρεψει 1 φορα να μου το παρουν γιατι μόλις ανοιξαν την πορτα χτυπησε το τηλ και βγηκα εξω .

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    406

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από eftixia Εμφάνιση Μηνύματος
    Εγω παντως έτσι εχω αποτρεψει 1 φορα να μου το παρουν γιατι μόλις ανοιξαν την πορτα χτυπησε το τηλ και βγηκα εξω .
    εκεί έπεσαν να σε φάνε ............. κακός
    γιατι δεν κάνεις ενα diy κ αν 'οχι γιατι δεν λές αν μπορείς να πεις τον τρόπο σε όποιον ενδιαφέρετε με pm

ακόμα πάντως δεν μας είπες τι θα έκανες αν τον έπιανες μέσα στο smartaki σου ?????????
    dm 4891 nikol

wollus Guest

wollus Guest

Απ: τι ΞΈΞ± Ξ­ΞΊΞ±Ξ½Ξ± Ξ±Ξ½ έπιανα κάποιον μέσα στο Smart ΞΌΞΏΟ…

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. Σκέπτομαι για το Pulse 84hp, καλά έκανα?
    Από giorgos_g στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 22:26
  2. σχόλια: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08-02-2023, 05:10
  3. σχόλια: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04-02-2023, 10:41
  4. Αν αγαπάς κάποιον
    Από SOFIA στο forum Fun Stuff
    σχόλια: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 04-02-2023, 06:00
  5. Πάλι λαλακία έκανα...