Βαλβίδα;;;
που στην επιστροφή λαδιών από την τουρμπίνα;;;
δεν θυμάμαι να υπάρχει tpt εκεί.... μάλλον έτσι σου βάφτισε τα έξτρα λεφτά που ήθελε ο μάστορας!!!!!
Παιδια σε ταξιδι απο καμενα βουρλα προς αθηνα επαθα το εξης τρομακτικο....το σμαρτακι φοραει προγραμμα κ ειπα να δοκιμασω τελικη...στο προγραμμα του gps εγραψε 169...μεχρι εδω ολα καλα....καθως παρκαρα σπιτι ειδα οτι ολο το πισω μερος του αμαξιου κ το τζαμι ειχαν γεμισει απο λαδι...περιττο να πω για το εδαφος που ειχε γεμισει σταγονες λαδι..μιλαμε για πολυ λαδι ομως..οχι αστεια..πηρα το ρισκο κ το πηγα σε κοντινα συνεργεια..τα πρωτα 2 ηταν κλειστα.....εκει με επιασε πανικος ενω το λαδι τελειωνε...ευτυχως το 3ο συνεργειο ηταν ανοιχτο κ προς τιμην του το επιασε αμεσως...η βλαβη ηταν η εξης:κομμενο σωληνακι επιστροφης λαδιου turbo κ χαλασμενη η αντιστοιχη βαλβιδα που για την ιστορια ηταν imitasion....φτηνα την γλυτωσα τελικα...
Βαλβίδα;;;
που στην επιστροφή λαδιών από την τουρμπίνα;;;
δεν θυμάμαι να υπάρχει tpt εκεί.... μάλλον έτσι σου βάφτισε τα έξτρα λεφτά που ήθελε ο μάστορας!!!!!
οχι ρε τρελε...μαζυ το λυσαμε...την εχω αλλαξει 2 φορες αυτην την βαλβιδα...ειναι ακριβως πανω απο το φιλτρο λαδιου...εχει ενα λαστιχο γυρω της....ισως λεγεται κ αισθητηρας κ να την λεω εγω βαλβιδα..μια μικρουλα ειναι..
καλησπερα axgt200ps,θυμασαι ποια βαλβιδα αλλαξες?(πως την λενε?)
Χύνεται λάδι στην τουρμπίνα, μετά έρχεται ωραία φωτιά και μπαμ! Εν ολίγοις φθηνά τη γλίτωσες...
βαλβιδα πιεσης λαδιου ειναι.την αλλαξα πριν κανα χρονο και εγω.το οτι ειναι ιμιτα δεν λεει κατι.ειναι κατω απο την τουρμπινα και λιγο πανω απο το φιλτρο του λαδιου.
Τελευταία επεξεργασία από TRIO512; 14-12-2017 στις 11:25
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες