καλησπερα σε ολους ! ειχα μια ιδεα και ηθελα να την προτεινω !!! Καποιο παιδι που ασχολειται με Βιντεο Να του στειλουμε ολοι απο 1-2 Φωτος απο τα Σμαρτ Μας με το Nickname μας και να φτιαξει ενα ωραιο βιντεακι με μουσικη επενδυση και να σηκωθει στο youtube ! μπορει να ειναι και βλακεια η ιδεα μου απλως το προτεινα σαν σκεψη ! πειτε και εσεις τη γνωμη σας ! ευχαριστω προκαταβολικα !
smart open your mind
xristia rulezz...
![]()
Καλη φαση ακουγεται θα εχει γελιο![]()
You can catch me but they will hear me . . . .
μεσαα
453e
καλο ακουγετε.....αν μαζευτουμε πολλα ατομα κατι γινετε....(αν και θα κλεψει την παρασταση το μικρο μου) χαχαχα....
Τα λεφτά είναι σαν την περίοδο: Τα περιμένεις ένα μήνα, κρατάνε μια εβδομάδα κι όταν τελειώσουν αρχίζουν τα @αμήσια!
Πολυ καλη ιδεα και πιστευω πως δεν ειναι δυσκολο να γινει!
SmartMania baby...
O luxuryjohn φτιαχνει πολυ ωραια βιντεο απο οτι ειδα ! αν μπορει να μας βοηθησει και εχει ελευθερο χρονο. Να του στειλουμε φωτος απο τα σμαρτακια μας !
πρεπει να μαζευτουμε αρκετοι για να γινει αυτο το Project με το βιντεο !
smart open your mind
Μέσα κ γω !!! Ωραία ιδέα !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Πολύ καλή ιδέα!!! Να το οργανώσουμε λοιπόν...Ας μας πει αταρχήν ο luxury εάν μπορεί να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, ώστε στη συνέχεια να αρχίσει η αποστολή υλικού![]()
Καλησπερα παιδια!!! ωραια προταση και θα δεχθω ευχαριστως να το κανω!!! φτιαξτε μια λιστα ποσα ατομα θελετε και θα σας ενημερωσω για το email μου να μου στειλετε 1-2 φωτο να μην ειναι ομως κατω απο 1024*768 γιατι θα ειναι HD το βιντεακι και αν εχουν χαμηλη αναλυση δεν θα φαινονται καλα!
modern lifestyle, featuring Bikini Girls, Sexy Pool Parties, Nightlife, Clubs, DJ's, Music Video's, Style, Art and Fashion
Οσοι ειναι μεσα ας γραψουν εδω σε αυτο το Θεμα !!! για να μαζευομαστε σιγα σιγα. προτεινω η καθε φωτο να εχει και το ονομα του χρηστη για να μην μπερδευτει ο luxury
smart open your mind
Τέλεια...Να δώσουμε κάποια τελική ημερομηνία για να μην πάρει μάκρος χρονικά?
1. Leon_brabus
Τα λεφτά είναι σαν την περίοδο: Τα περιμένεις ένα μήνα, κρατάνε μια εβδομάδα κι όταν τελειώσουν αρχίζουν τα @αμήσια!
2 MatiasBrabus
smart open your mind
3 Garfito
453e
Και εγώ μέσα....
4. TzeM
Καλημερα παιδια!! οποτε οπως ειπε και ο Gavanos οποιος θελει μεχρι την παρασκευη να δηλωσει συμμετοχη!!!οποτε παρτε τις φωτογραφικες σας και το ταλεντο σας και τραβηξτε οσο ποιο ωραια και εντυπωσιακα μπορειτε τον smartαρο σας!!!!
Μεχρι στιγμης ειναι μεσα οι
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garflito
4. Tzem
5. Luxury_John
modern lifestyle, featuring Bikini Girls, Sexy Pool Parties, Nightlife, Clubs, DJ's, Music Video's, Style, Art and Fashion
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garflito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garflito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
7. Mizero Roadster
Είμαι μέλος απο τότε που είχε ο Volis roadster ....
SMART ROADSTERS GREECE
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garflito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
7. Mizero Roadster
8. Tsiko
Κι εγώ θέλω!! Θα έχω φωτό αύριο!!
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garfito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
7. Mizero Roadster
8. Tsiko
9. kostastnt
10. γιαννακης
Τελευταία επεξεργασία από giannakis; 03-10-2011 στις 14:39
SmartMania baby...
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garfito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
7. Mizero Roadster
8. Tsiko
9. kostastnt
10. γιαννακης
11.siroumist
give pleasure between your legs... ...get a bike!!
1. Leon_brabus
2. MatiaBrabus
3. Garfito
4. Tzem
5. Luxury_John
6. duke21gr
7. Mizero Roadster
8. Tsiko
9. kostastnt
10. γιαννακης
11.siroumist
12. smartMari
Αντιπαθώ τα επιχειρήματα κάθε είδους. Είναι πάντα χυδαία και, συνήθως, πολύ πειστικά...
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες