Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 25 από 33

Θέμα: Diesel στην Αθήνα....

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    151

Diesel στην Αθήνα....

Έχοντας έρθει εχθές Αθήνα με το dieseλακι και κάνοντας βόλτες απο Κατεχάκι --> MALL -->κατεχάκι --> PRACTIKER Μεταμόρφωση --> ΙΚΕΑ Ρέντη ----> Χαλκίδα.

1 - Σκεφτόμουν σε όλη αυτην την διαδρομή αν με σταματήσει η τροχαία - αστυνομία και μου πούν για το diesel τι να απαντήσω....!!!

2 - Έχουν σταματήσει ποτέ κάποιον και τον έχουν γράψει ....?
    3 - Πόσο είναι το πρόστιμο ?

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2009
    Δύναμη Φήμης
    416

Απάντηση: Diesel στην Αθήνα....

Κ εγώ είχα περάσει Αθήνα με το Forfour 1,5 Cdi.
    Είχα ρωτήσει τι γίνεται αν με σταματήσουν με Diesel και από όσα άκουσα,χωρίς να είμαι σίγουρος. πρόστιμο πληρώνεις,αφαίρεση πινακίδων και κατάσχεση του οχήματος,Τουλάχιστον στον Δακτύλιο.
    κ επειδή ειχα ακούσει αυτά ,στην Αθήνα δεν το κυκλοφορούσα το άφηνα σε γκαράζ κ χρησιμοποιούσα το μετρό, και έπαιρνα το Diesel μόνο όταν έφευγα από την Αθήνα.
    Σε ταξίδι καθώς έφευγα από την Αθήνα με είχαν σταματήσει κοντά στα Praktiker στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου για έλεγχο δεν μου είπαν τπτ κ με άφησαν να φύγω.
    my black jack smart

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    151

Ποοοο μη μου λές τέτοια , τόσο πολύ αυστηρά είναι ??

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

δεν κανουν κατασχεση στο οχημα...απλα το διπλωμα περνουν για 1 μηνα+το αναλογο προστιμο.
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    151

Και εμένα μου φαίνεται η κατάσχεση πολύ ακραίο...

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2009
    Δύναμη Φήμης
    416

Τι ισχύει για τα ντίζελ...
    Στις διοικητικές περιφέρειες Αθηνών και Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων επιβατικών αυτοκινήτων. Οι ισχύουσες διατάξεις έχουν καθοριστεί με την υπουργική απόφαση Β–27660/712 (ΦΕΚ 519 Β, 12/08/1992). Σε αυτές αναφέρονται τα όρια εντός των οποίων ισχύει η απαγόρευση και τα οποία στην Αθήνα είναι τα εξής: Ελευσίνα – Μαγούλα – Φυλή – Αχαρναί - Θρακομακεδόνες - Βαρυμπόμπη - Κρυονέρι - Άγιος Στέφανος - Άνοιξη - Σταμάτα - Ροδόπολη - Διόνυσος - Πικέρμι - Σπάτα - Κορωπί - Βάρη -Βάρκιζα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο (απάντηση δεν υπάρχει ούτε στις υπηρεσίες της Τροχαίας, αλλά ούτε και στο Yπουργείο Μεταφορών) είναι αν επιτρέπεται ή όχι η πετρελαιοκίνηση εντός των παραπάνω περιοχών. Στις τρεις μικρές τροποποιήσεις που υπέστη ο περιοριστικός νόμος καταργήθηκε, από πλευράς κυρώσεων, η προσωρινή κατάσχεση του παρανομούντος οχήματος (σ.σ.: το τελευταίο «ιδρώσαμε» για να το μάθουμε, ενώ είναι αμφίβολο ακόμη αν το γνωρίζουν όλες οι Υπηρεσίες Τροχαίας Πρωτευούσης). Έτσι λοιπόν, οι επιπτώσεις για όποιον «συλληφθεί» να κινείται με πετρελαιοκίνητο μέσα στην απαγορευμένη ζώνη είναι η αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για ένα μήνα, καθώς και διοικητικό πρόστιμο περίπου 150 ευρώ. Στο όλο «σκηνικό» υπάρχουν και δύο οξύμωρα σχήματα: η παράβαση αυτή δε συμπεριλαμβάνεται στον Κ.Ο.Κ, ενώ με δεδομένο ότι η διέλευση των αυτοκινήτων ντίζελ επιτρέπεται στην Αττική Οδό μπορεί κάποιος να πάει στο αεροδρόμιο με ένα τέτοιο όχημα, αλλά δεν μπορεί να το οδηγήσει έως το λιμάνι του Πειραιά, για να το βάλει στο καράβι για τις Κυκλάδες (π.χ.).

Εξαιρέσεις: επιτρέπεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων ταξί, λεωφορείων, βαρέων φορτηγών και στρατιωτικών οχημάτων, καθώς και ιδιωτικών φορτηγών κάτω των 4 τόνων, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν άδεια παραγωγού ή πωλητή σε λαϊκές αγορές και μεταφέρουν προϊόντα. Όμως, ακόμα και για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα υπάρχουν προϋποθέσεις ηλικίας και τεχνολογίας, οι οποίες καθορίστηκαν από την απόφαση 25543/1207 (ΦΕΚ 577 Β, 18/05/2001).
    Copy paste από άλλο Forum.
    Απόσυραν προφανώς την κατάσχεση...
    εγώ δεν ήμουν σίγουρος κ είχα ακούσει ότι μου έιπαν προφανώς ήταν παλιός νόμος.
    my black jack smart

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    151

Εντάξει αυτό θα είναι μάλλον το πρόστιμο...

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2009
    Δύναμη Φήμης
    1754

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από smartovios450 Εμφάνιση Μηνύματος
    Τι ισχύει για τα ντίζελ...
    Στις διοικητικές περιφέρειες Αθηνών και Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων επιβατικών αυτοκινήτων. Οι ισχύουσες διατάξεις έχουν καθοριστεί με την υπουργική απόφαση Β–27660/712 (ΦΕΚ 519 Β, 12/08/1992). Σε αυτές αναφέρονται τα όρια εντός των οποίων ισχύει η απαγόρευση και τα οποία στην Αθήνα είναι τα εξής: Ελευσίνα – Μαγούλα – Φυλή – Αχαρναί - Θρακομακεδόνες - Βαρυμπόμπη - Κρυονέρι - Άγιος Στέφανος - Άνοιξη - Σταμάτα - Ροδόπολη - Διόνυσος - Πικέρμι - Σπάτα - Κορωπί - Βάρη -Βάρκιζα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο (απάντηση δεν υπάρχει ούτε στις υπηρεσίες της Τροχαίας, αλλά ούτε και στο Yπουργείο Μεταφορών) είναι αν επιτρέπεται ή όχι η πετρελαιοκίνηση εντός των παραπάνω περιοχών....
    Από τη στιγμή που οι παραπάνω περιοχές αποτελούν τα όρια μέσα στα οποία ισχύει η απαγόρευση, τότε η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή και απόλυτα ξεκάθαρη: δεν επιτρέπεται η πετρελαιοκίνηση μέσα στις περιοχές αυτές. Αν αναφερόντουσαν ως όρια από τα οποία και μετά ισχύει η απαγόρευση, τότε και μόνον τότε θα αποκλείονταν από την απαγόρευση. Η πρόθεση που χρησιμοποίησε ο νομοθέτης τα λέει όλα χωρίς να αφήνει κάποιο κενό ή/και περιθώριο παρεξήγησης. Δεν χρειάζεται καν ειδική ερμηνεία. Οι "υπηρεσίες" της Τροχαίας και του Υπουργείου Μεταφορών καλά θα κάνουν να ξεσκονίσουν λίγο καμιά ελληνική γραμματική. Α! και ένα λεξικό!
    Τελευταία επεξεργασία από anda; 08-10-2011 στις 12:39
    Η Γνωστή - Άγνωστη Μελαχροινή

Έχω μείνει άφωνη!

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2009
    Δύναμη Φήμης
    169

δε σου κανουν τπτ...πες οτι εισαι απο χωριο και ηρθες να κανεις σερβις (αν και να σε σταματησουν δε θα σου πουν τπτ...)
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το μεγαλειο σου!
    Τα λεφτά είναι σαν την περίοδο: Τα περιμένεις ένα μήνα, κρατάνε μια εβδομάδα κι όταν τελειώσουν αρχίζουν τα @αμήσια!

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Δύναμη Φήμης
    195

Εγω βλέπω πολλά jeep diesel στην Αθήνα και δε τα σταματάνε. Το smart θα τους πειράξει. Τώρα ενα θέμα είναι με την ασφάλεια τί γίνεται. Ισχύει η ασφαλεια (ακόμα και η κλοπής?) αν είσαι σε περιοχή που δεν επιτρέπονται τα diesel?

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2009
    Δύναμη Φήμης
    169

ισχυει κανονικοτατα!
    Τα λεφτά είναι σαν την περίοδο: Τα περιμένεις ένα μήνα, κρατάνε μια εβδομάδα κι όταν τελειώσουν αρχίζουν τα @αμήσια!

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

η ασφαλεια ισχυει το αν σε πειραξουν με το σμαρτ ποτε δεν ξερεις (πχ αν γινει καποιο ατυχημα θα το φας το προστιμο φταις δεν φταις)..απο εκει κ περα εισαι παρανομος κ οπως βλεπω diesel στο κεντρο δεν θα δουμε επισημα για πολλα χρονια ακομα
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

καταρχήν το άρθρο απο θέμα σύνταξης είναι λάθος όπως είπε η xristia.. απο κει και πέρα αν η άδεια γράφει περιοχή εκτός Αττικής λογικά δε παίζει πρόβλημα... αν κάποιος μένει επαρχία και έχει μόνο ένα αμάξι και θέλει να κατέβει Αθήνα για 2 μέρες απαγορεύεται?? δεν είναι λογικό...

όσο για τα πετρελαιοκίνητα στην Αττική είχε ακουστεί θα επιτρεπόταν επειδή είχα ρωτήσει κι εγώ αλλά μάλλον ανακλήθηκε το θέμα....είχαν χασούρες μάλλον τα λαμόγια...

Αν όμως αγοράσεις πετρέλαιο και δηλώσεις επαρχία και αλλάξεις διεύθυνση μετά απο ένα μήνα για παράδειγμα οτι μετακόμισες τι γίνεται??όλα καλά??
    give pleasure between your legs... ...get a bike!!

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

o siroumist ειπε την γνωστη ελληνικη πατεντα δηλωνεις επαρχια π.χ χωριο δικων σου <μανα, πατερα>και εισαι νομιμος...

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

το κακο στην Ελλαδα ειναι το οτι ψαχνουμε συνεχεια παραθυρα..αν το ενα αν το αλλο..αν εχει ενα αμαξι κ αυτο ειναι diesel να μην κατεβει με αυτο στην Αθηνα,υπαρχουν κ αλλα μεσα...στην ευρωπη που ολοι αναφερουμε αν εγραφε κατι τετοιο ουτε που θα το σκεφτομασταν να κανουμε κατι τετοιο..για το αν χανουν τα λαμογια (αληθεια ποια ειναι αυτα θα μου καποιος?) δεν ξερω απο που προκυπτει κατι τετοιο........btw ολοι οσοι φτιαχνυν νομους στην Ελλαδα ξερουν καλη γραμματικη,για αλλους λογους τα γραφουν με τοοοση μεγαλη ασαφεια
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilman3 Εμφάνιση Μηνύματος
    το κακο στην Ελλαδα ειναι το οτι ψαχνουμε συνεχεια παραθυρα..αν το ενα αν το αλλο..αν εχει ενα αμαξι κ αυτο ειναι diesel να μην κατεβει με αυτο στην Αθηνα,υπαρχουν κ αλλα μεσα...στην ευρωπη που ολοι αναφερουμε αν εγραφε κατι τετοιο ουτε που θα το σκεφτομασταν να κανουμε κατι τετοιο..για το αν χανουν τα λαμογια (αληθεια ποια ειναι αυτα θα μου καποιος?) δεν ξερω απο που προκυπτει κατι τετοιο........btw ολοι οσοι φτιαχνυν νομους στην Ελλαδα ξερουν καλη γραμματικη,για αλλους λογους τα γραφουν με τοοοση μεγαλη ασαφεια
    εγώ θέλω να μάθω γιατί σε τόσες χώρες της Ευρώπης(δεν ξέρω αν ισχύει για όλες) επιτρέπεται το πετρέλαιο και σε αστικά κέντρα και όχι εδώ .... δεν το καταλαβαίνω!!
    τα κέρδη απο την βενζίνη είναι αρκετά υψηλότερα σε σχέση με το πετρέλαιο λόγω συμφωνιών που έχουν γίνει... η' μήπως είναι η ΚΑΠΝΙΛΑΑΑΑΑ??... δεν έχω δει αμάξι diesel τελευταίας τεχνολογίας να βγάζει ντουμάνια...μόνο κάτι ταξί που έχουν να κάνουν σέρβις χρόνιααα... άσε που είναι και πολύ πιο φιλικά στο περιβάλλον!! αν δεν αφήνουν να αγοράσουμε diesel ηλεκτρικά δε θα δούμε ούτε στα πιο τρελά όνειρα...

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

για να κερδη ειναι απλη η απαντηση οταν αφησουν (αν γινει ποτε αυτο)το πετρελαιο (κινησης κ θερμανσης)θα ανεβουν οι τιμες του επομ δεν θα χασουν...(προσοχη στο θεμανσης που λεω γιατι ειναι ενας απο τους λογους που δεν τα αφηνουν τωρα).....για την καπνιλα που λες τα diesel εχουν πλεον φιλτρα που θελουν αλλαγη ανα καποια χλμ που κοστιζουν.αν τα φιλτρα αυτα δεν δουλευουν τοτε τα μικροσωματιδια που βγαζουν τα diesel ειναι τοοσο μικρα που μπαινουν ανετα στο αναπνευστικο μας συστημα..... εδω δεν πανε να βγαλουν μια καρτα καυσαεριων τα φιλτρα θα αλλαζει ο Ελληνας....επομ ισως τωρα καταλαβες γιατι ενω στην ευρωπη επιτρεπουν τα diesel στα αστικα κεντρα εδω θα παμε μετα το 2014 και αν (πρεπει να γινουν βεβαια πολλα μεχρι τοτε,αν δεν γινουν παμε για αργοτερα)
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilman3 Εμφάνιση Μηνύματος
    για να κερδη ειναι απλη η απαντηση οταν αφησουν (αν γινει ποτε αυτο)το πετρελαιο (κινησης κ θερμανσης)θα ανεβουν οι τιμες του επομ δεν θα χασουν...(προσοχη στο θεμανσης που λεω γιατι ειναι ενας απο τους λογους που δεν τα αφηνουν τωρα).....για την καπνιλα που λες τα diesel εχουν πλεον φιλτρα που θελουν αλλαγη ανα καποια χλμ που κοστιζουν.αν τα φιλτρα αυτα δεν δουλευουν τοτε τα μικροσωματιδια που βγαζουν τα diesel ειναι τοοσο μικρα που μπαινουν ανετα στο αναπνευστικο μας συστημα..... εδω δεν πανε να βγαλουν μια καρτα καυσαεριων τα φιλτρα θα αλλαζει ο Ελληνας....επομ ισως τωρα καταλαβες γιατι ενω στην ευρωπη επιτρεπουν τα diesel στα αστικα κεντρα εδω θα παμε μετα το 2014 και αν (πρεπει να γινουν βεβαια πολλα μεχρι τοτε,αν δεν γινουν παμε για αργοτερα)
    σε αυτά συμφωνώ απολύτως αλλά υπάρχουν και συνηδειτοποιημένοι ...φυσικά δεδομένου των συνθηκών δύσκολα τα πράγματα και μη ξεχνάμε οτι ένα πετρελαιοκίνητο σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο ανάλογου εξοπλισμού έχει κατα μέσο όρο 2.500 ευρώ πιο ακριβά...

προσωπικά προτιμώ πετρελαιοκίνητο για πολλούς λόγους, όπως ένας απο αυτούς είναι το κόστος συντήρησης λόγω πιο απλής λειτουργίας στον κινητήρα...επομένως θα τα έδινα τα παραπάνω χρήματα σε συνδυασμό και με τη φιλικότητα στο περιβάλλον!!

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2009
    Δύναμη Φήμης
    1754

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από siroumist Εμφάνιση Μηνύματος
    καταρχήν το άρθρο απο θέμα σύνταξης είναι λάθος όπως είπε η xristia.. απο κει και πέρα αν η άδεια γράφει περιοχή εκτός Αττικής λογικά δε παίζει πρόβλημα... αν κάποιος μένει επαρχία και έχει μόνο ένα αμάξι και θέλει να κατέβει Αθήνα για 2 μέρες απαγορεύεται?? δεν είναι λογικό...

όσο για τα πετρελαιοκίνητα στην Αττική είχε ακουστεί θα επιτρεπόταν επειδή είχα ρωτήσει κι εγώ αλλά μάλλον ανακλήθηκε το θέμα....είχαν χασούρες μάλλον τα λαμόγια...

Αν όμως αγοράσεις πετρέλαιο και δηλώσεις επαρχία και αλλάξεις διεύθυνση μετά απο ένα μήνα για παράδειγμα οτι μετακόμισες τι γίνεται??όλα καλά??
    α) Σόρρυ αλλά δεν το 'πε η xristia αλλά η anda.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mechanical666 Εμφάνιση Μηνύματος
    o siroumist ειπε την γνωστη ελληνικη πατεντα δηλωνεις επαρχια π.χ χωριο δικων σου <μανα, πατερα>και εισαι νομιμος...

β) Ξαναδιαβάστε: μιλάει για "κυκλοφορία" και όχι για "έκδοση άδειας". Όπου κι αν το πήρες, απ' όπου κι αν έρχεσαι, οτιδήποτε κι αν γράφει η άδεια κυκλοφορίας σου, η κυκλοφορία - δηλαδή η οδήγηση, οι διαδρομές, η μετακίνηση... πώς αλλιώς να σας το πω; - απαγορεύεται εντός των ορίων που αναφέρονται στη δημοσίευση παραπάνω.

Δεν συζητάμε, νομίζω, για τις δικαιολογίες και τα λοιπά, αλλά για το τι πραγματικά ισχύει, σωστά;
    Η κυκλοφορία απαγορεύεται, δεν πα' να έρχεσαι κι από τον Άρη.
    Δεν πας στο λιμάνι (παρά μόνο παράνομα).
    Δεν μπαίνεις στο κέντρο.
    Δεν καλύπτεσαι απ' την ασφάλεια (όπως ακριβώς δεν σε καλύπτει και σε οποιαδήποτε άλλη παράβαση, βεβαίως βεβαίως).
    Δεν... δεν... δεν....

Το΄χα ψάξει. Επιστρέφοντας στην Αθήνα το 2007 απ' το εξωτερικό, το είχα ψάξει το θέμα διότι μ' ενδιέφερε. Δεν παίζει, με κανέναν τρόπο. Ό,τι ρισκάρει κανείς, μπορεί να το πληρώσει, μπορεί και όχι. Θα βασιστείτε στο στρίψιμο του νομίσματος; Εγώ πάντως δεν το έκανα...

Επειδή όμως η Ελλάδα μερικές φορές σε κάνει να νιώθεις σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, δείτε τα τελευταία νέα για το θέμα αυτό. Η πετρελαιοκίνηση μπορεί και να επιτραπεί τελικά και στα μεγάλα αστικά κέντρα.
    Φυσικά, όλα μπορεί ν' αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή!!!!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=398661&cid=8

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=311807

Έχω μείνει άφωνη!

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Δύναμη Φήμης
    1330

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από anda Εμφάνιση Μηνύματος
    α) Σόρρυ αλλά δεν το 'πε η xristia αλλά η anda.
    Ωχχχχχ....κουτσουκέλα!!! χίλια συγνώμη...ζαλίστηκα με τα ροζουλιά!! :-p

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2009
    Δύναμη Φήμης
    1754

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από siroumist Εμφάνιση Μηνύματος
    Ωχχχχχ....κουτσουκέλα!!! χίλια συγνώμη...ζαλίστηκα με τα ροζουλιά!! :-p

Έχω μείνει άφωνη!

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2011
    Thessalonike, Thessaloniki, Greece, Greece
    Δύναμη Φήμης
    148

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από anda Εμφάνιση Μηνύματος
    Δεν καλύπτεσαι απ' την ασφάλεια (όπως ακριβώς δεν σε καλύπτει και σε οποιαδήποτε άλλη παράβαση, βεβαίως βεβαίως).
    Καλύπτεσαι 100% από την ασφάλεια. Δηλαδή, η ασφάλεια σου θα αποζημιώσει το άλλο αυτοκίνητο χωρίς να σου ζητήσει να τα πληρώσεις εσύ. Ρώτησε όποιον ασφαλιστή θέλεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων γίνεται λόγο παραβίασης του ΚΟΚ.

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    868

μονο που σε περιπτωση ατυχηματος με μικρες ζημιες που δεν φταις θα φας το προστιμο για κατι που μπορει να κανει λιγοτερο..η ασφαλεια σε καλυπτει (αν κ ποτε δεν ξερεις)αλλα απο εκει που δεν φταις μπορει να βρεθεις μπλεγμενος
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Δύναμη Φήμης
    195

Ρώτησα ασφαλιστή και καλύπτει κανονικά.Τωρα αν φωνάξεις τροχαία μπορεί να φάς και το πρόστιμο.

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2009
    Δύναμη Φήμης
    1754

ΟΚ παιδιά! Αν είναι έτσι, πάσο.
    Εγώ ήξερα πως σε περίπτωση παράβασης, η ασφάλεια δεν σε καλύπτει. Ομολογώ όμως πως ποτέ δεν ρώτησα τον ασφαλιστή μου γι' αυτό.

Σας ευχαριστώ.

Έχω μείνει άφωνη!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. 451 Ultimate στην Αθήνα
    Από Smartakis στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11-02-2023, 00:21
  2. Εμπορος στην Αθήνα ?
    Από johntrou7 στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 09:21
  3. O Mark Knopfler στην Αθήνα!
    Από vatraxos στο forum Διασκέδαση Γενικά
    σχόλια: 14