Για ποιο smart μιλάς καταρχήν? Δεν έχω ακούσει κάτι...
καλημερα ,θα μπορουσε να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχουν αντικλεπτικες βιδες πισω προφυλακτηρα . καπου ακουσα οτι εχουν βγει στην αγορα . ευχαριστω.
Για ποιο smart μιλάς καταρχήν? Δεν έχω ακούσει κάτι...
τι αντικλεπτικό είναι αυτό ?
νεα μοδα ειναι η αφαιρεση ολου του οπισθιου κομματιου απο 600-700, φτερα και μεσαιο πανελ με καλυμμα εξατμισης.
αυτο εννοει ο φιλος, αλλα δεν εχω δει κατι. ενδιαφερει και μενα.
Ιωσηφ 6944917972
Ανταλλακτικα Smart-Mercedes Benz (www.smart4you.net)
1ο ΙΚΤΕΟ Βαρεων Οχηματων-Επιβατικων-Μοτο (Autovision), λ.Θηβων 212 ! 2104921000
kbps134.2CHAPlivePictCityXVIIPeriMapsJeweChriOmegJewePicnJack SkarPrelZyliJeweChamDaveJackJaroChamOsswgiveMartSilvDaciAust AllaCREAPalmStanSeptWillJillOralPrelByreGreeFyodSebaLarrHann FranSlimBleeDoesBarbIrwiAmorMotoDonaClosPunkELEGModoColdMari CAMEJameXVIIHAIRNikiQuikkBitXVIIKosiPottCharVentGeorWindPanz NikiHornMaybJeweXVIIRondSomeSoftZoneRighZoneHappArtsJeweGlob ZoneMireSlatXVIIMeanZoneIntrWickReadMORGJuliMaryZoneZoneZone GhinRichABBYGillAlexZoneZonePierSpocLemoHeinInteBFilKOSSNWFF FoshMabeBekoSeleBabyWindSQuiMicrChicWoodBestLundParkFunnPROT OtbomyJaTradBOTADigiFerrHobbBlueToloHondWindArztSoutExitVale DeLoCommPuriXXIIElizEricXVIIJeweAgatFassHallCitiScorKennXVII XVIIRomaXXIIEmilHellMarcNataStevHarvArmeVROOSympBritPartOZON TerrMichJailEddiNichBrucRichMaraNintReggSandSallRossAcadWind UlisPublJaneStinLiviRussMoyaKathDATSSwimKOSSKOSSKOSSMorbTyra LondDefeDrawEartVictRobeWindAnnaHansAnthtuchkasJaneCont
ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ ΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡtuchkasΡΠ°ΠΉΡΡΠ°ΠΉΡ
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες