Αποτελέσματα 1 μέχρι 16 από 16

Θέμα: Μου τράκαραν το παρκαρισμένο μου σμαρτακι!

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Μου τράκαραν το παρκαρισμένο μου σμαρτακι!

Χτες βράδυ ακούμε ένα μπαμ κατεβαίνουμε στο δρόμο και τι να δούμε?Ενας τύπος μας εχει τρακάρει 4 αυτοκίνητα 2 δεξι πεζοδρόμιο και 2 αριστερό και εχει έρθει κι έχει σφηνώσει πάνω στο σμαρτακι μου μόλις 5 μηνών!Ο τύπος ανασφάλειστος χωρίς δίπλωμα και μόλις άκουσε για τροχαία έγινε Λούις παρατ'ωντας το διαλυμένο του αμάξι μέσα στη μέση του δρόμου.Το καλο είναι οτι επειδή ήμουν η τελευταία που χτύπησε δεν φαίνεται να έχς παθει ζημειά.Περιμένω την ασφαλιστική να μου δώσει το οκ να το πάω και για έλεγχο να είμαι σίγουρη.Κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρεία πρόσφατα?Γιατι ακούω πόλλους με ανασφάλιστους εμπλεκομένους!

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Απάντηση: Μου τράκαραν το παρκαρισμένο μου σμαρτακι!

Οχι μεγάλη ζημεια εννοώ γιατί ζημειά έχω παθει

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2007
    Δύναμη Φήμης
    429

Εχει συμβει παρομοιο περιστατικο σε εμενα. Η λυση με τα ανασφαλιστα ειναι το επικουρικο. Απο εκει θα παραεις τα λεφτα σου αν εχει γινει ζημια.

http://www.epikef.gr/

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Ναι αυτο το ξέρω αλλά άκουσα χτες που λέγανε οτι εχει φαληρήσει αυτό πια γιατί 1 στους 6 οδηγούς είναι ανασφάλιστος...Εσύ αποζημιώθηκες?

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2007
    Δύναμη Φήμης
    429

Δεν εχει φαληρησει, λειτουργει κανονικα. Ναι εχω αποζημιωθηκα.

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Δύναμη Φήμης
    707

Θα πληρωθείς αλλά θα αργήσει.. Όντως το επικουρικό δεν τα πάει καλά, αλλά παρόμοια περίπτωση με εσένα πληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι.

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Τι να πω παιδιά μακάρι κι εύχομαι να μη τυχει σε κανέναν άλλο

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2008
    Δύναμη Φήμης
    321

τι ζημια σου εκανε;; περαστικα
    453e

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Garfito ευτυχώς εξωτερικά μόνο γρατζουνίες και μου ξηλώθηκε η πινακίδα αλλά αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μην έχει πάθει ζημειά κανένα ψαλίδι γιατι με το σπρώξιμο καβάλησε πεζοδρόμιο και δεν ξέρω τις ακρίβεις συνθήκες που έγινε αυτό.Γι αυτό θέλω να το τσεκάρω.

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

απο οτι φαίνεται πάντως εκ πρώτης όψεως μάλλον την έχω γλίτώσει φθηνά.Για να δουμε.Ευχαριστω παντώς

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Δύναμη Φήμης
    1081

Πριν 3 μέρες μου τρακάραν το αμάξι κάτω από το σπίτι και εμένα ενώ το είχα παρκαρισμένο....Κανείς δεν τον είδε, κανείς δεν τον άκουσε..... Μου σπασε όλο το αριστερό φτερό μπροστά...Δυστυχώς δεν άφησε ουτε σημείωμα ούτε τίποτα.....

Το επικουρικό είναι η λύση σου smartiee....Σε μένα η λύση ήταν η τσέπη μου!
    Τι να λέμε τώρα ρε.... Τα πάντα όλα θα πούμε εδώ πέρα.... Το να το αλλο ξέρω εγω...!! Τιτανομέγιστος ρε...!!!!

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Δύναμη Φήμης
    144

Ωχ τι κακό είναι αυτό?Κι εμένα κατω από το σπίτι ήταν.λυπαμαι supermario να μη μας ξανατυχει φτου φτου.Η γκαντεμια με μας είναι οτι χτυπησε και το αυτοκινητο του συντροφου μου που ηταν απεναντι.Οτι να ναι!

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2004
    Δύναμη Φήμης
    1186

Αν το αυτοκίνητο δεν ηταν κλεμμένο θα τον βρουν μια χαρά. Άσε που είναι αρκετά πιθανό να είσαι ασφαλισμένη και απο την ασφάλεια σου για ζημιές απο ανασφάλιστο όχημα. Δες λίγο το συμβόλαιο σου

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    151

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το φτιάξετε έυκολα και ανέξοδα.

wollus Guest

wollus Guest

Απ: ΞœΞΏΟ… τράκαραν το παρκαρισμένο ΞΌΞΏΟ… σμαρτακι!

ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎtuchkasΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. To καινουριο μου σμαρτακι :D
    Από sasa στο forum Λίστα Μελών
    σχόλια: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 03-02-2023, 05:29
  2. Φιλτρο στο σμαρτακι μου
    Από lefterakis στο forum Μηχανικές Βελτιώσεις
    σχόλια: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04-02-2013, 22:26

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα Δημοσίευσης