Οχι μεγάλη ζημεια εννοώ γιατί ζημειά έχω παθει
Χτες βράδυ ακούμε ένα μπαμ κατεβαίνουμε στο δρόμο και τι να δούμε?Ενας τύπος μας εχει τρακάρει 4 αυτοκίνητα 2 δεξι πεζοδρόμιο και 2 αριστερό και εχει έρθει κι έχει σφηνώσει πάνω στο σμαρτακι μου μόλις 5 μηνών!Ο τύπος ανασφάλειστος χωρίς δίπλωμα και μόλις άκουσε για τροχαία έγινε Λούις παρατ'ωντας το διαλυμένο του αμάξι μέσα στη μέση του δρόμου.Το καλο είναι οτι επειδή ήμουν η τελευταία που χτύπησε δεν φαίνεται να έχς παθει ζημειά.Περιμένω την ασφαλιστική να μου δώσει το οκ να το πάω και για έλεγχο να είμαι σίγουρη.Κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρεία πρόσφατα?Γιατι ακούω πόλλους με ανασφάλιστους εμπλεκομένους!
Οχι μεγάλη ζημεια εννοώ γιατί ζημειά έχω παθει
Εχει συμβει παρομοιο περιστατικο σε εμενα. Η λυση με τα ανασφαλιστα ειναι το επικουρικο. Απο εκει θα παραεις τα λεφτα σου αν εχει γινει ζημια.
http://www.epikef.gr/
Ναι αυτο το ξέρω αλλά άκουσα χτες που λέγανε οτι εχει φαληρήσει αυτό πια γιατί 1 στους 6 οδηγούς είναι ανασφάλιστος...Εσύ αποζημιώθηκες?
Δεν εχει φαληρησει, λειτουργει κανονικα. Ναι εχω αποζημιωθηκα.
Θα πληρωθείς αλλά θα αργήσει.. Όντως το επικουρικό δεν τα πάει καλά, αλλά παρόμοια περίπτωση με εσένα πληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι.
Τι να πω παιδιά μακάρι κι εύχομαι να μη τυχει σε κανέναν άλλο
τι ζημια σου εκανε;; περαστικα
453e
Garfito ευτυχώς εξωτερικά μόνο γρατζουνίες και μου ξηλώθηκε η πινακίδα αλλά αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μην έχει πάθει ζημειά κανένα ψαλίδι γιατι με το σπρώξιμο καβάλησε πεζοδρόμιο και δεν ξέρω τις ακρίβεις συνθήκες που έγινε αυτό.Γι αυτό θέλω να το τσεκάρω.
απο οτι φαίνεται πάντως εκ πρώτης όψεως μάλλον την έχω γλίτώσει φθηνά.Για να δουμε.Ευχαριστω παντώς
Πριν 3 μέρες μου τρακάραν το αμάξι κάτω από το σπίτι και εμένα ενώ το είχα παρκαρισμένο....Κανείς δεν τον είδε, κανείς δεν τον άκουσε..... Μου σπασε όλο το αριστερό φτερό μπροστά...Δυστυχώς δεν άφησε ουτε σημείωμα ούτε τίποτα.....
Το επικουρικό είναι η λύση σου smartiee....Σε μένα η λύση ήταν η τσέπη μου!
Τι να λέμε τώρα ρε.... Τα πάντα όλα θα πούμε εδώ πέρα.... Το να το αλλο ξέρω εγω...!! Τιτανομέγιστος ρε...!!!!
Ωχ τι κακό είναι αυτό?Κι εμένα κατω από το σπίτι ήταν.λυπαμαι supermario να μη μας ξανατυχει φτου φτου.Η γκαντεμια με μας είναι οτι χτυπησε και το αυτοκινητο του συντροφου μου που ηταν απεναντι.Οτι να ναι!
Αν το αυτοκίνητο δεν ηταν κλεμμένο θα τον βρουν μια χαρά. Άσε που είναι αρκετά πιθανό να είσαι ασφαλισμένη και απο την ασφάλεια σου για ζημιές απο ανασφάλιστο όχημα. Δες λίγο το συμβόλαιο σου
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το φτιάξετε έυκολα και ανέξοδα.
Elan138.15CHAPCHAPErotBordThomHowaKremJeweFallSambTescExceArth PiccSombPlatMikeRosePeteXVIILindBesoAlbePariSpriSensSystRene MemoMusiCaudVIIIVousFeatJudiGalvPartDailRajkJameMicrCaliWins EvanMaxPPoorJohnPeopViktEvgeOrchWillIntrSambMODOModoAcouTura ElegFranFrasJohnNikiHenrPaisXVIIArtuArktStanPALIEdgaTricCore BLASOscaAdagLarrMickBriaForeArtsZoneXVIIZoneSimpArtsAlicFour ZoneAndrAlbeWilhZoneZoneJacoOptiKarediamMarcMaggZoneZoneAlfr SkatZoneHistPierMariZoneZoneMartElviStepEdogcraqKafiPionKahl SwisFirsElecBookWorlFlipFUZJColgTropClouBestAnthFlipARAGPROT unioVoxeCoveMARAEducEasyJeffWorrAboaHuntWindSpraWestBerlSmil BoscRobeEukaCarlLuizSweePoliJeweAgatFeelBIOSJeweHateForeJame XVIIAufbXVIITheoFochvicoMcKiThisWindYevgFendYojiMitcDaviPowe NevePuccDaviCostTurbFritRudoDaviCastStefFionErikForeHaleAnne FionANNOJeweNeviTinkSigmMichInteJennintePionPionPionMetaBrig WomaLostPattBoysGenaDaviMartMichbonuFiontuchkasMoirSaty
ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎtuchkasΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες