Σιγουρα θα υπαρχουν και σοβαροι εμποροι αλλα αντε να τους βρεις ... και αν τους βρεις, ποσο θα το πουλανε ? Το ιδανικο προφανως ειναι να αγορασεις κατευθειαν απο τον ιδιωτη το αμαξι που βλεπεις στον εμπορο ως αξιολογο ...Εγω πιστευω πως απο τον τροπο που αγοραζουν οι εμποροι τα αμαξια των ιδιωτων, μπορεις να καταλαβεις και τι πουλανε ... Αν αγοραζει το δικο σου με κλειστα τα ματια, καταλαβαινεις πως και αυτο που θα παρεις θα ειναι γουρουνι στο σακι ...
Μιλαμε για smart αλλωστε με αποδεδειγμενη μεταπωλητικη αξια ...δε νομιζω πως υπαρχει αξιολογο smart ιδιωτη που δε θα πωληθει ακαριαια αν βγει στις αγγελιες στην τιμη που θα το αγοραζε ο εμπορος ...
- 2006 : Smart 450 700 cc Pure
- 2008 : Smart 451 999 cc / 84 hp Pulse
- 2014 : Smart 451 999 ccc / 71 hp Pulse
- 2015 : Smart 451 Brabus
καλησπερα και απο εμενα...
να κανω μια ερωτηση:οταν και αν γινει επισκευη σε ενα μοτερ(πχ 600αρι),δεν θα ηταν καλυτερα να μπουνε αν υπαρχουν aftermarket ανταλλακτικα(πχ πιστονια η μπιελες),με σκοπο να αυξηθει η αξιοπιστια του μοτερ?
πιστονια κ μπιελες μονο αν χρειαζονται...και μαλλον τοτε θα βγει ασυμφορο
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Γεια και απο μένα σαν νέο μέλος.
Τον εχω τον κουβά 11 χρονια ειναι 600 του 2003 με το που το πηρα το εκανα 80 αλογα περιπου απο 55 το αμαξι ειχε γυρω στις 30.000 πραγματικα χιλιομετρα το κοντερ εγραφε 9.500 τωρα εχει πανω απο 120.000 μετα τα 80.000 του συμπληρωνω λαδι 1 λιτρο καθε 1000 αλλα του εχω πιει το αιμα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αμα το επισκευασω παντωσ θα το κανω 700+
Καλησπέρα και από μένα κάτοχος smart 600cc μοντέλο 2000 εισαγωγή στην Ελλάδα από γνωστό το 2007...Αυτή τη στιγμή έχω 203000 χιλιόμετρα και το μόνο που έχει αλλαχτεί είναι μία τουρμπίνα στις 120000χλμ...Λάδια κάθε 3000χλμ και ζεσταμα πάντα 2 κουτάκια και κρύωμα 2-3 λεπτά ανεξάρτητου χρήσης.
Έχει λίγες μερες που γύρισε ο ξάδερφός μου από ταξίδι στην Ρώμη (πήγε με ενα πακετο WorldVentures) και μου διηγήθηκε πως η πόλη ειναι γεμάτη με smart. Μου είχε πει ακριβως το ίδιο πριν περιπου 10 χρόνια που ξαναπηγε.
Κανούργια, γέρικα, όλα τα μοντέλα, οι δρόμοι γεματοι. Δηλ. οπως μου τα έλεγε καταλαβα πως τα μισα αυτοκινητα στην Ρωμη ειναι smart. Κι οσο περισσοτερα τα smart μαλλον τοσο μεγαλύτερο και το ποσοστο απο τα ηλικιωμενα. Κρατάνε αν τα προσεχεις.
Οποιος προσεχει θα εχει. Σωστη συντηρηση, ποιοτικο καυσιμο, καθαριοτητα και το αυτοκινητο θα γερασει καλα.
Ελπιζω πως θα αρχισουμενα βλεπουμε και στις δικες μας πολεις περισσοτερα smart και γενικα μικρα αυτοκινητα. Ειναι καλυτερο για την ποιοτητα ζωης ολων μας.
Δεν ειναι τυχαιο που στις ευρωπαϊκες πολεις βλεπεις τοσα smart.
εδω ενα παραδειγμα.
Όλοι αυτοι οι ανθρωποι ποσο χόρο θα ηθελαν αν αντι για μηχανες και smart ειχανε συμβατικα αυτοκινητα;
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...(to be continued...)
Καλημέρα στην σμαρτοπαρεα.
Κάτοχος 450 Passion 700cc του 2006,εισαγωγή στην Ελλάδα απο Γερμανια το 2009.
Είμαι δηλαδή το τρίτο χέρι.
Το σμαρτακι αγοράστηκε με 119.000χλμ και ο λόγος που το προτίμησα είναι τα πλήρως ενημερωμένα service βιβλία του,τόσο από εδώ,πριν και από το εξωτερικό.με μονές αλλαγές σε αναλώσιμα που κάθε αμάξι ζητάει.
Όλα τα σερβις σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία,το ίδιο κάνω και εγώ στον Ευγενιδη.
Το αμάξι φοράει πρόγραμμα από την εισαγωγή του στην Ελλάδα.
Στα χέρια μου,το αμάξι έχει φτάσει τις 123.800 χιλιόμετρα και νιώθω ότι φυσάει.
Μοναδικό μελανό σημείο,ένα φίλο ραγισμα στην πολλαπλή εξαγωγής,λόγω άγνοιας μου στο ζεστανα,κρύωμα.
Θα αλλαχτεί και Αυτή όταν έρθει η ώρα!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήρθε η ώρα να μπει και η νέα photo... Την χρωστάω από τον Ιανουάριο...
IMG_9155.jpg
θα είχε αμέριστο ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους, εάν ταυτόχρονα με το υγιές γράφατε και πως το συντηρούσατε για να βγάλει αυτά τα χλμ δηλαδή κινητήρα και μάρκα λαδιών που βάζατε, viscosity, κάθε πότε κλπ ή άλλη φροντίδα.
Απλά για να υπάρχει σε 2 Fortwo 450 και τα 2 85.000χμ , πρώτο χέρι:
2002 600cc Facelift με αλλαγές λαδιών κάθε 3000χμ με 10-40 Bp Visco 3000
2006 700cc με αλλαγές λαδιών κάθε 5000χμ με 5-30 Castrol Edge
Φυσικά κανένα πρόβλημα και καμία κατανάλωση λαδιού και στα 2.
*θυμίζω ότι το λάδι πρέπει να είναι μέχρι τη μέση του δείκτη και όχι μέχρι το max
Smart roadster 84αρί με πρόγραμμα 101. 133.500 κλμ. Μοντέλο του 2006. Αλλάγη λαδιών πλέον κάθε 4.000χλμ με castrol 5-30. ( τα ίδια που βάζω και στο rx8 :p) .
Μηχανικά κάνενα πρόβλημα. ΤΟ μόνο που θέλει αλλαγή τώρα είναι οι γρύλοι και στα δύο πάραθυρα γιατί δεν ανεβοκατεβαίνει κανένα :p
ΣΧ.ΑΛ
http://www.youtube.com/watch?v=fktkfcvIJpo
10.200 rpm....Keep On Rotor
Φτάσαμε αισίως τις 130 χιλιάδες με τον σμαρταρο .
Λάδια κάθε 5.000 αυστηρά.
Αλλάχτηκε μόνο η εξάτμιση,καθώς ο καλυτης την άκουσε .
Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες