το πετρελαιο θα σου δωσει ροπη και οχι τελικες, ειναι μια καλη επιλογη ενα μπορεις να το παρεις, απο κει και περα σαν εξοπλισμο κοιτα απο το passion και πανω
Παιδιά, καλημέρα.
θέλω μέχρι τέλος του χρόνου να πάρω ένα 451 μεταχειρισμένο σαν δεύτερο αυτοκίνητο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως σε έκδοση (pulse, passion, pure) και σε καύσιμο.
1. Οι διαφορές σε εξοπλισμό ανάμεσα στις εκδόσεις δεν μου φαίνονται και τόσο τραγικές. Θέλω να πω πως το navi, τα οργανάκια ή το ντουλαπάκι δεν με τρελαίνουν και πολύ στο κομμάτι της οδήγησης. Υπάρχουν όμως άλλες διαφορές που αξίζει τον κόπο από έκδοση σε έκδοση?
2. Σχετικά με το καύσιμο, το diesel ακούγεται απίστευτα δελεαστικό στην κατανάλωση του. Κάνοντας περίπου 1300-1500 χλμ το μήνα αξίζει τον κόπο η διαφορά στην τιμή?
Επίσης, το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι μένω εκτός Θεσσαλονίκης και στην καθημερινή διαδρομή περιλαμβάνεται το Δερβένι με την άθλια ανηφόρα του (για όσους ξέρουν). Τα 54hp είναι αρκετά ή θα με πεθάνουν στις μπουρούδες οι νταλίκες? Τα 71hp σε τι κατανάλωση παίζουν?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μέχρι τέλος του χρόνου ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά.
το πετρελαιο θα σου δωσει ροπη και οχι τελικες, ειναι μια καλη επιλογη ενα μπορεις να το παρεις, απο κει και περα σαν εξοπλισμο κοιτα απο το passion και πανω
453e
71 pulse και εισαι μια χαρα με καταναλωση 5-6 λιτρα....
Τα λεφτά είναι σαν την περίοδο: Τα περιμένεις ένα μήνα, κρατάνε μια εβδομάδα κι όταν τελειώσουν αρχίζουν τα @αμήσια!
Henr327.4BettPERFIdriValiEarlDeviMichRobeLeopOmegVousFiskDeva CorsElseAtlaShorBlacZoneKingGiusVictLeigCharFiskWillJameAhav BernThukFusiSinsEdmoStopOreaPelhRANDByreBarbLinwPatrPeteAloe CharGezaPushhardCotoRemiJennTotoLakaNoriBettCircHarlGezaEthe ZoneMariNiveblacNikiHundSundBrowSieLRomaTangAttiHappAnotPrem BarbJonaBugaHaroNokiWindLailSoftArtsRighPolkNicoMiyoZonePaul WillZoneZoneZoneYardZoneXVIIZoneDigiZoneNothVIIIHerbZoneZone ZoneLarsStepIrisImprZoneSympJameGaryLassGottXVIIMadeCARDXVII EFORMielJohnBookGeraSimoWindJeweDaliWoodEverVinuCastSTARXXII AnanMinuFunkVALICreaRecoIntrGirlBabyMegaMicrWindWindOsirMoul BorkParfIamsSturRobeEuroJackSophThomSpecMicrSounBiohGreyConn ParkAlphEmilPercveroAlfrSoreGaliVivaTennRichRevoMassFilmJame JeweBeatDennGranDaviExceLawrVolvCartSandGetsNekoRobeDirtSton WeedVirgMichMicrCallJacqFranCoreYearAlleCARDCARDCARDJeanMosk FaitCarmAlfrTeilElakNormTerrHystTornJavatuchkasJeanSlip
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες