Αποτελέσματα 1 μέχρι 3 από 3

Θέμα: Αυτό το παράθυρο..

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    147

Αυτό το παράθυρο..

Τις προάλλες έκανα να κατεβάσω το αριστερό παράθυρο και δεν νιώθει τίποτα. Όταν βάζω το κλειδί στη μίζα, ενώ ακούς έναν μικρό ήχο από τα παράθυρα (σαν να ενεργοποιούνται ένα πράμα) από αυτό δεν ακούω τίποτα.
    Πριν 2 μήνες είχα φάει μια στροφή περίεργα, και μπήκα σε κάτι βραχάκια (εδώ σας είχα πει τον πόνο μου και τότε) και ενώ δεν παίχτηκε γρατζουνιά, κάτω στράβωσαν πολλά και τα έφτιαξα. Τότε με το κραδασμό είχε σπάσει ο γρύλος του παραθύρου.

ΑΝ θυμάμαι καλά μου λέγανε ~150 καινούριος, και ~85 μτχνος. Και ΤΟΣΑ που είχα δώσει, έβαλα μτχ εδώ σε έναν γείτονα. Τώρα μου συνέβηκε αυτό.. τι να είναι; Μούφα ο γρύλος; Το άνοιγμα για "να δούμε" λέει ο γείτονας ότι θα είναι 20€. Εγώ δε κάνω άλλη δουλειά σε άλλον πέρα του Κυριακούδη από εδώ και πέρα.. Αν το πάω στον Κυριακούδη, θα μου πάει ο κούκος αηδόνι ο νέος γρύλος; Υπάρχει κάτι που θα μου προτείνατε για να μη σκάσω αυτά τα 150;

wollus Guest

wollus Guest

Απ: Ξ‘Ο…Ο„ΟŒ το παράθυρο..

ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ ΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎtuchkasΠΈΠ½Ρ„ΠΎΠΈΠ½Ρ„ΠΎ

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. σχόλια: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 15:13
  2. Ηλεκτρικό παράθυρο συνοδηγού: Αυτόματο ανέβασμα?
    Από nkj στο forum Ηλεκτρικά - Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά
    σχόλια: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11-08-2010, 08:36
  3. Θόρυβος από το παράθυρο
    Από gtheo1 στο forum Ηλεκτρικά - Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά
    σχόλια: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15-01-2006, 14:20
  4. Ηλεκτρικό παράθυρο...τέως
    Από rixardos στο forum Ηλεκτρικά - Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά
    σχόλια: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10-10-2005, 14:09
  5. Αυτό είναι κύμα!!!