τι διαφορά έχει απο ένα κοινό συναγερμό?? πρωτή φορά ακούω για συναγερμό βασισμένο σε νανοτεχνολογία...
μολις εβαλα σε μερσεντες ενα συναγερμο 350euro κλειδωνει κλεινει παραθυρα οροφη βαζεις ενα κωδικο (παραδειγμα πατας δυο φορες το αλαρμ ) καθε φορα που ανοιγει η πορτα αν δεν τον βαλεις στα τρια πατηματα του φρενου αναβοσβηνουν τα αλαρμ χτυπαει η κορνα και σβηνει και δεν παιρνει μπροστα αν δεν βαλεις το κωδικο μπορεις να τον απενεργοποιησης οποτε θελεις και να τον ενεργοποιησης στο λεπτο για διαφορους λογους μπορεις να τον ρυθμισεις και να σβυνη μετα απο 20 δευτερολεπτα και πανω
τι διαφορά έχει απο ένα κοινό συναγερμό?? πρωτή φορά ακούω για συναγερμό βασισμένο σε νανοτεχνολογία...
give pleasure between your legs... ...get a bike!!
prizrak σημαίνει φάντασμα στα Ρώσικα και τους βγάζει η TEC, μια καλή ρώσικη εταιρεία που ¨τυπώνει" κυκλώματα στην κίνα.
Αλλά νανοτεχνολογία δεν παίζει να έχουν.
εχουν όμως καλό can bus και είναι διαδεδομένοι έξω.
αυτά.
Πρώτη φορά τους ακούω. Γρηγόρη, αυτή είναι η τιμή τους γενικά ή είχες ειδική τιμή για κάποιο λόγο? Ξέρουμε σημείο πώλησης ενδεικτικά?
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους οι συναγερμοι ειναι ρωσικοι και ειναι πολυ προχωρημενοι οι ρωσοι το μαγαζι ειναι το citysound και ειναι ιερα οδο 336 στο τελειωμα προς δαφνι τηλ 2105693430 παυλος
Νομίζω σε ενα μαγαζί που πήγα στην πετρούπολη μου είπε γι αυτό το σύστημα ο τεχνικός και νομίζω οτι αυτός βάζει ELSER ...
DIESEL POWER!!!!!......καλά μπορεί όχι POWER...αλλά σίγουρα DIESEL....
εχω την εντυπωση οτι αυτος ο prizrak συναγερμος ειναι εξαιρετικος αλλα δεν μπαινει στο smart 451
Για 450 ?
oυτε στο 450 σιγουρα,μπαινει σε αυτοκινητα με can bus....στα smart μπαινει ενα αντιστοιχο συστημα που λεγεται blackjack,το εχει βαλει κανεις
εχουμε καποιο site απο το προιον?
καταρχην η εκφραση νανοτεχνολογια ειναι περα για περα λαθος...
απ την αλλη δεν μπορω να καταλαβω εχοντας ενα οχημα με αρκετα ευπαθη (και ηλιθια σχεδιαστικά) ηλεκτρονικα , για ποιο λογο να θες να του προσθεσεις ακομα ενα τμημα επιπλεον το οποιο ειναι και συναγερμος...οσο καλος και να ναι εδω οι εγκαταστατες ειναι ανικανοι να κανουν μια σωστη συνδεσμολογια στο ανοιγμα διακοπτη και τα παραθυρα...θα εμπιστευτεις in line συνδεση? jesus!!
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
αυτος που εχει την αποκλειστικη διαθεση ειναι www.citysound.gr
το θεμα ειναι ο εγκαταστατης να ξερει την δουλεια του σωστα,παντως η ουσια ειναι οτι ο prizrak δεν μπαινει σε 450-451
ωραι
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες