Ψιτ, Αγιε Βασιλη, ετοιμασου... και δε θελω δικαιολογιες!!!!!
Η BRABUS θα παρουσιάσει αύριο στη Γενεύη το Smart Brabus Ultimate 120, ένα ανοικτό κόκκινο Smart Fortwo το οποίο αποδίδει 120 άλογα με 160 Nm. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 8.9 δευτ. με τελική ταχύτητα 170 χλμ/ώρα.
Η Brabus φόρεσε στο Fortwo μεγάλες ζάντες 18″ με ελαστικά διαστάσεων 205/35 μπροστά και 235/30 πίσω, LED φώτα ημέρας και μεγάλα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες και τρυπητούς-χαρακτούς δίσκους. Φορά ανοξείδωτη εξάτμιση με διπλές χρωμιομένες απολήξεις και στιλιστικά διαθέτει νέα spoiler μπροστά, πλαινά και πίσω με φαρδύτερα φτερά. Το εσωτερικό του υπάρχουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα Recaro με κόκκινες ραφές, νέο τιμόνι, νέα διακοσμητικά και ανοξείδωτα πεντάλ. 120 αυτοκίνητα θα βγούνε στη παραγωγή με κόστος 45.900 ευρώ.
Απολαύστε photos...:
Πηγή: http://www.autoblog.gr/2012/03/05/sm...-ultimate-120/
Ψιτ, Αγιε Βασιλη, ετοιμασου... και δε θελω δικαιολογιες!!!!!
SmartMania baby...
Ότι κωστιζει μια περιουσία και με αυτα τα λεφτά περνει αμάξι επίπεδα μπροστά είναι αλήθεια αλλα επίσης αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά πανέμορφο !!!! ( η αλλαγή στην ζαντα όλα τα λεφτά )
Sent from my iPhone![]()
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Δεν νομίζω πως αξίζει. Ειναι πραγματικά χρήματα για πέταμα. Κοστίζει όσο 100 βασικοί μισθοί στην Ελλάδα του 2012!!!!
Η ζάντα του βέβαια είναι μια χαρά!!!!
Καλά, το τί αξίζει με οικονομοτεχνικά κριτήρια, αν το ψάξει κανείς, θα βγάλει "σκάρτα" τα περισσότερα ακριβά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Ακόμα και το απλό Brabus που είναι στη μισή τιμή, θα πουν πολλοί ότι δεν αξίζει. Όμως κάτι τέτοιες ειδικές κατασκευές, δεν αποτελούν "λογικές" αγορές, αλλά καθαρή "κ@υλα". Και το συγκεκριμένο, είναι απλά μεγάλη.
Αγιε Βασιλη θα ηθελα ....
αντε κ ελεγα δεν θα βγει κατι σε 112-120-128 ultimate η κανα νεο Limited..μαλλον δεν εχουν δουλεια εκει στη σμαρτ κ βγαζουν νεες εκδοσεις
BLACK SHADOW
όμορφη η ζάντα με τις δαγκάνες και τους δίσκους, με χάλασε το τόσο φούσκωμα στα φτερά.
ζαντα, φρενα, τιμονι, καθισματα ολα τα λεφτα
10 χιλιάρικα έκαστο, χοντρά χοντρά!!!
τουλαχιστον ξερουμε οτι το ενα εχει ηδη προπωληθει στον james bond!!!
smartmaniac 1000%
Απίστευτο είναι αλλά αυτό το ταμπούρο πίσω έχει καταντήσει ξεφτίλα πια.. Μπροστά 4πίστονο και πίσω μαύρο χάλι??
Δεν έχεις κ άδικο !!!!
Sent from my iPhone![]()
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
380 ευρω το αλογο κοστιζει ελεος...οχι μονο δεν αξιζει για ενα συλλεκτικο σμαρτ αλλα δεν ειναι για τιποτα παρα μονο βιτρινα......
Τα extra κουμπάκια στο τιμόνι (στο κάτω μέρος) τί να είναι άραγε?
απλά δεν υπάρχει αυτό το σμάρτ.....απλά,έχω πάθει πλάκα!!!είναι πολύ μπροστά...το μόνο που χαλάει είναι οτι δεν έχει πίσω δισκόφρενα... κατα τα άλαλ είναι κ@υλα...και ναι δεν αξίζει για 46.000 αλλά σε σχέση με τα άλλα ultimate είναι πολύ πιο μπροστά....
δεν ξέρω αν προσέξατε στα specs ..γράφει οτι είναι 1.300cc ...η' έχουν γράψει οτι να'ναι...η ξεκινάμε ψάξιμο για το τι συμβαίνει με το μοτέρ...υπερκυβίσανε το ήδη υπάρχον η' παίζει κάτι άλλο???είδωμεν..
give pleasure between your legs... ...get a bike!!
nm_santa_letter_reading_101215_ms.jpg
ΑΒΣ? Βράβους? ουλτιμάτε 120? Αντισπίν?.....Να..Ναβ....... Ναβιγκάτορ?....
- ...Γυναίκα ! γιά κοίτα... ο Γιαννάκης ήταν καλό παιδί φέτος?
- Όχι όλο κόντρες έκανε!
- Γιαννάκη σόρρυ αλλά 45 χιλιάρικα είναι αυτά... και βγαίνει και σε κόκκινο...νομίζω θα το πάρω για μένα... και που 'σαι... παραμονή προτογρονιάς σε περιμένω στη βούτα ...Όποιος περάσει πρώτος τη γέφυρα!
ΥΓ. Η καινούρια ζάντα και τα καθίσματα τα σπάνε! αλλά και τα 45 χιλιάρικα τα σπάνε πιο πολύ!
DIESEL POWER!!!!!......καλά μπορεί όχι POWER...αλλά σίγουρα DIESEL....
give pleasure between your legs... ...get a bike!!
Κι εμένα το ίδιο.. Από τη μία υπερκυβισμός 30% με αξιόπιστα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο μοτέρ δεν νομίζω να παίζει...αφετέρου άλλο μοτέρ, πάλι δεν παίζει (θα ήταν πρώτο θέμα η χρήση του 1,3 και όχι τα 120 άλογα)...
Εκτός του αν είναι εφικτό η όχι η Smart στο θέμα του κινητήρα έχει ξεκινήσει συνεργασία με άλλες εταιρίες... το 1000άρι για παράδειγμα ως γνωστόν είναι mitsubishi η οποία έχει εδώ και χρόνια έτοιμο 1,300 τον οποίο φοράει στο colt προς το παρόν... αλλά πάλι απίθανο γιατί θα είχαμε ακούσει φήμες...
Όπως για παράδειγμα οτι η επόμενη γενιά του smart fortwo & forfour θα φοράει κινητήρα 0,9λίτρων που εξελίσει τώρα η Renault... και το να ανεβάσαν 300 κυβικά για 8 άλογα μου φαίνεται χαζό...
Κάπου άκουσα οτι το κάναν 120 άλογα και έχει το ίδιο 0-100 με το 112... ισχύει? να φταίνε οι νέες ζάντες?
DIESEL POWER!!!!!......καλά μπορεί όχι POWER...αλλά σίγουρα DIESEL....
Αυτό ακριβώς. Αν ήταν 1,3 δεν θα ήταν μόνο 120άλογα...
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες