https://www.facebook.com/media/set/?...8029561&type=3
Επισης ανεβαζω και το περιβοητο BLACK EDITION με ολα τα σταδια οπου αμφισβητιτε για το ποιος εκανε την κατασκευη !!
http://www.youtube.com/watch?v=AoXhLpBej9o
Ολικη ανακατασκευη ενος 450 700cc
Μοτερ απο roadster , σασμαν απο roadster 101ps , ελαφρομενη τροχαλεια στροφαλου , ανοιγμενη πεταλουδα και πολλα αλλα !!!!!
SMART SERVICE BY D KONSOLAKIS
https://www.facebook.com/media/set/?...8029561&type=3
Επισης ανεβαζω και το περιβοητο BLACK EDITION με ολα τα σταδια οπου αμφισβητιτε για το ποιος εκανε την κατασκευη !!
μμμμμμμμμ επειδη αυτο ισως ειναι σποντα για μενα..... να κανω μια ερωτησουλα.... αυτο το μαυρο τουμπανακι το εφτιαξες σιγουρα εσυ? η ειναι οπως τα angel eyes......????? γιατι αποτι ξερω τα επερνες απο τον Αργυρο........ δεν νομιζω να κανω και σε αυτο λαθος...... ^^ Ρωταω γιατι αποτι βλεπω οι φωτο ειναι απο το 2010...... και εγω εβλεπα το συγκεκριμενο αμαξι στο καρ απο το 2009 νομιζω.... εκτος αν ειχες αργησει να τις ανεβασεις στο φβ η δεν ειχες φβ τοτε....οποτε παω πασο.... Παντως οποιος και να το εφτιαξε ειναι πολυ ωραιες μετατροπες και οι δυο και το 450 Roadie και το μαυρο.... ΠΕς και καμια τιμουλα για καποιους που μπορει να ενδιαφερονται δεν ειναι κακο....... Φιλικα παντα ^^
εγω παντως ξερω οτι το εφτιαξε ο δημητρης κονσολακης γιατι ετυχε να εχω περασει απο εκει οταν εφτιαχνε το τερας....οποτε φιλε mega μαλλον κανεις λαθος
μπορει..... δεν επιμενω..... !!!! αφου το ειδε και αλλος με τα ματια του..... παντως και εγω εχω δει με τα ματια μου το ιδιο αμαξι στο καρ να πωλειται.......... το 2009 νομιζω η αρχες του 10 καπου εκει λιγο πριν παρω το δικο μου..... οποτε λογικα αργησε να ανεβασει τις φωτογραφιες απο την μετατροπη !!!![]()
Λοιπον ακου αυτο το αμαξι οπως και το το 1ο DUKES τα εχω φιαξει εγω και η φωτο εαν ειδες ειναι απο το μαγαζι μου !! οπως επισης δεν ειπα ποτε οτι τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ angel eyes τα φτιαχνω εγω παρολο που φτιαχνω αλλα οχι με αυτο τον τροπο αλλα με LED !! Επισης ξεχασα να σου ανεφερω οτι το αμαξι αυτο το εφτιαξα για τον κ Λαινα Δημητρη ! ο οποιος μετα το πουλησε και ο ανθρωπος που το αγορασε ειναι πελατης μου !!! Λοιπον μπορω να σου πω οτι τιμη θες αρκει να μου πεις γιατι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι !!!!
Παντα φιλικα Δ.Κονσολακης !!
mega φιλε μου αν εχεις καταλαβει σε καποια πιο παλια μου ποστ και ο rt dynamics πλασαρε την πολλαπλη μου που την ειχα αγορασει απο τον κορδα που την ειχε φτιαξει στον gp exhaust.οπως καταλαβες οι φωτος δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτηκες γιατι υπαρχει το clopy paste,οσο για τη δουλεια του κυριου κονσολακη μπορεις να πας απο το συνεργειο<οχι μαγαζι...υπαρχει διαφορα......>να δεις δουλειες με τα ματια του και οσονουπω το zzr12 σμαρτ που ψηνεται...
Πολύ ωραία κατασκευή Δημήτρη μπράβο.....Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα ..
Την εξάτμιση από το roadster την άφησες πάνω??
την περνει κανονικά??
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ααα...οκ.. αυτό ήξερα και εγώ... αρά χρησιμοποίησες άλλη απλά με κατάλληλη εισαγωγή για το 82 turbo!
ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Παρα πολυ ωραια και τα δυο!!! Μπραβο!!!
το 451 παντός τα σπάει !!!! να μας έλεγες μια τιμή για την τουρμπίνα και το πρόγραμμα
Ας πω και εγώ δυο πράγματα για τον Δημήτρη... Λόγω του ότι έπεσα σε αρκετούς μαλακες πριν έμαθα.... Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε δεν μ είπε ποτέ αυτό που ήθελα να ακούσω αλλά αυτό που έπρεπε να μ πει σαν επαγγελματίας μηχανικός η όπως αλλιώς θέλετε ! Έχω δει τις δουλειές του στο συνεργείο και είναι πραγματικά εντυπωσιακές !μια βόλτα από εκεί θα σας δώσει να καταλάβετε πολλά πράγματα. Όσο για τα angel eyes ktl ειναι λογικό κάποια συνεργεία να συνεργάζονται με αλλά όπως rt k.a αυτό ειναι υγιές για τα αμάξια μας! Δεν τα λέω όλα αυτά για να σας πίσω για κάτι απλά επειδή αναφερθηκατε σε αυτο .... Καλό βράδυ Νίκος !
Α για να μην ξεχνιόμαστε βραβο Δημήτρη για τα τερατακια που μας φτιαχνεις και σε ευχαριστώ !
το εχω δει απο κοντα πολυ καλη δουλεια μπραβο Δημητρη!!!
(θελω και εγω βολτα με το κτηνος)
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες