Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 25 από 27

Θέμα: 450 vs D K Smart Tuning

1. 450 vs D K Smart Tuning

http://www.youtube.com/watch?v=AoXhLpBej9o
    Ολικη ανακατασκευη ενος 450 700cc
    Μοτερ απο roadster , σασμαν απο roadster 101ps , ελαφρομενη τροχαλεια στροφαλου , ανοιγμενη πεταλουδα και πολλα αλλα !!!!!
    SMART SERVICE BY D KONSOLAKIS

2. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

https://www.facebook.com/media/set/?...8029561&type=3
    Επισης ανεβαζω και το περιβοητο BLACK EDITION με ολα τα σταδια οπου αμφισβητιτε για το ποιος εκανε την κατασκευη !!

Ημ. Εγγραφής
    May 2010
    Δύναμη Φήμης
    415

Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

μμμμμμμμμ επειδη αυτο ισως ειναι σποντα για μενα..... να κανω μια ερωτησουλα.... αυτο το μαυρο τουμπανακι το εφτιαξες σιγουρα εσυ? η ειναι οπως τα angel eyes......????? γιατι αποτι ξερω τα επερνες απο τον Αργυρο........ δεν νομιζω να κανω και σε αυτο λαθος...... ^^ Ρωταω γιατι αποτι βλεπω οι φωτο ειναι απο το 2010...... και εγω εβλεπα το συγκεκριμενο αμαξι στο καρ απο το 2009 νομιζω.... εκτος αν ειχες αργησει να τις ανεβασεις στο φβ η δεν ειχες φβ τοτε....οποτε παω πασο.... Παντως οποιος και να το εφτιαξε ειναι πολυ ωραιες μετατροπες και οι δυο και το 450 Roadie και το μαυρο.... ΠΕς και καμια τιμουλα για καποιους που μπορει να ενδιαφερονται δεν ειναι κακο....... Φιλικα παντα ^^

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

εγω παντως ξερω οτι το εφτιαξε ο δημητρης κονσολακης γιατι ετυχε να εχω περασει απο εκει οταν εφτιαχνε το τερας....οποτε φιλε mega μαλλον κανεις λαθος

Ημ. Εγγραφής
    May 2010
    Δύναμη Φήμης
    415

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mechanical666 Εμφάνιση Μηνύματος
    εγω παντως ξερω οτι το εφτιαξε ο δημητρης κονσολακης γιατι ετυχε να εχω περασει απο εκει οταν εφτιαχνε το τερας....οποτε φιλε mega μαλλον κανεις λαθος
    μπορει..... δεν επιμενω..... !!!! αφου το ειδε και αλλος με τα ματια του..... παντως και εγω εχω δει με τα ματια μου το ιδιο αμαξι στο καρ να πωλειται.......... το 2009 νομιζω η αρχες του 10 καπου εκει λιγο πριν παρω το δικο μου..... οποτε λογικα αργησε να ανεβασει τις φωτογραφιες απο την μετατροπη !!!

6. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mega Εμφάνιση Μηνύματος
    μμμμμμμμμ επειδη αυτο ισως ειναι σποντα για μενα..... να κανω μια ερωτησουλα.... αυτο το μαυρο τουμπανακι το εφτιαξες σιγουρα εσυ? η ειναι οπως τα angel eyes......????? γιατι αποτι ξερω τα επερνες απο τον Αργυρο........ δεν νομιζω να κανω και σε αυτο λαθος...... ^^ Ρωταω γιατι αποτι βλεπω οι φωτο ειναι απο το 2010...... και εγω εβλεπα το συγκεκριμενο αμαξι στο καρ απο το 2009 νομιζω.... εκτος αν ειχες αργησει να τις ανεβασεις στο φβ η δεν ειχες φβ τοτε....οποτε παω πασο.... Παντως οποιος και να το εφτιαξε ειναι πολυ ωραιες μετατροπες και οι δυο και το 450 Roadie και το μαυρο.... ΠΕς και καμια τιμουλα για καποιους που μπορει να ενδιαφερονται δεν ειναι κακο....... Φιλικα παντα ^^
    Λοιπον ακου αυτο το αμαξι οπως και το το 1ο DUKES τα εχω φιαξει εγω και η φωτο εαν ειδες ειναι απο το μαγαζι μου !! οπως επισης δεν ειπα ποτε οτι τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ angel eyes τα φτιαχνω εγω παρολο που φτιαχνω αλλα οχι με αυτο τον τροπο αλλα με LED !! Επισης ξεχασα να σου ανεφερω οτι το αμαξι αυτο το εφτιαξα για τον κ Λαινα Δημητρη ! ο οποιος μετα το πουλησε και ο ανθρωπος που το αγορασε ειναι πελατης μου !!! Λοιπον μπορω να σου πω οτι τιμη θες αρκει να μου πεις γιατι πραγμα ακριβως ενδιαφερεσαι !!!!
    Παντα φιλικα Δ.Κονσολακης !!

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2010
    Δύναμη Φήμης
    190

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από dimitrioskonsolakis Εμφάνιση Μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=AoXhLpBej9o
    Ολικη ανακατασκευη ενος 450 700cc
    Μοτερ απο roadster , σασμαν απο roadster 101ps , ελαφρομενη τροχαλεια στροφαλου , ανοιγμενη πεταλουδα και πολλα αλλα !!!!!
    Ακούγεται παρα πολυ ωραία δουλεια..!! Πολυ θ ήθελα ν δω κ απο κοντά πως παει αλλα κ περίπου ποιο τ κόστος .!! Μπραβο κ στν ιδιοκτήτη αλλα κ στν κ.κονσολακη

8. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

Φιλε μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για εδω και για το προηγουμενο Post !!!

9. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από stathis23 Εμφάνιση Μηνύματος
    Ακούγεται παρα πολυ ωραία δουλεια..!! Πολυ θ ήθελα ν δω κ απο κοντά πως παει αλλα κ περίπου ποιο τ κόστος .!! Μπραβο κ στν ιδιοκτήτη αλλα κ στν κ.κονσολακη
    Σε ευχαριστουμε !! Πολλυ ευχαριστως να στο δειξω , να σε παω βολτα και να σου πω και οποια τιμουλα θες !!!

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

mega φιλε μου αν εχεις καταλαβει σε καποια πιο παλια μου ποστ και ο rt dynamics πλασαρε την πολλαπλη μου που την ειχα αγορασει απο τον κορδα που την ειχε φτιαξει στον gp exhaust.οπως καταλαβες οι φωτος δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτηκες γιατι υπαρχει το clopy paste,οσο για τη δουλεια του κυριου κονσολακη μπορεις να πας απο το συνεργειο<οχι μαγαζι...υπαρχει διαφορα......>να δεις δουλειες με τα ματια του και οσονουπω το zzr12 σμαρτ που ψηνεται...

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2010
    Δύναμη Φήμης
    229

Πολύ ωραία κατασκευή Δημήτρη μπράβο.....Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα ..
    Την εξάτμιση από το roadster την άφησες πάνω??
    την περνει κανονικά??

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

12. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

σε ευχαριστω πολλυ!!!! οχι δυστυχως δεν μπαινει διοτι βρισκει στην δοκο και στον προφυλακτηρα !!!
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από desmon Εμφάνιση Μηνύματος
    Πολύ ωραία κατασκευή Δημήτρη μπράβο.....Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα ..
    Την εξάτμιση από το roadster την άφησες πάνω??
    την περνει κανονικά??

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

13. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

mega φιλε μου αν εχεις καταλαβει σε καποια πιο παλια μου ποστ και ο rt dynamics πλασαρε την πολλαπλη μου που την ειχα αγορασει απο τον κορδα που την ειχε φτιαξει στον gp exhaust.οπως καταλαβες οι φωτος δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτηκες γιατι υπαρχει το clopy paste,οσο για τη δουλεια του κυριου κονσολακη μπορεις να πας απο το συνεργειο<οχι μαγαζι...υπαρχει διαφορα......>να δεις δουλειες με τα ματια του και οσονουπω το zzr12 σμαρτ που ψηνεται...

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2010
    Δύναμη Φήμης
    229

ααα...οκ.. αυτό ήξερα και εγώ... αρά χρησιμοποίησες άλλη απλά με κατάλληλη εισαγωγή για το 82 turbo!

ευχαριστώ πολύ και πάλι.

15. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από desmon Εμφάνιση Μηνύματος
    ααα...οκ.. αυτό ήξερα και εγώ... αρά χρησιμοποίησες άλλη απλά με κατάλληλη εισαγωγή για το 82 turbo!

ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2009
    Δύναμη Φήμης
    240

Παρα πολυ ωραια και τα δυο!!! Μπραβο!!!

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2008
    Δύναμη Φήμης
    242

το 451 παντός τα σπάει !!!! να μας έλεγες μια τιμή για την τουρμπίνα και το πρόγραμμα

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2011
    Δύναμη Φήμης
    154

Ας πω και εγώ δυο πράγματα για τον Δημήτρη... Λόγω του ότι έπεσα σε αρκετούς μαλακες πριν έμαθα.... Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε δεν μ είπε ποτέ αυτό που ήθελα να ακούσω αλλά αυτό που έπρεπε να μ πει σαν επαγγελματίας μηχανικός η όπως αλλιώς θέλετε ! Έχω δει τις δουλειές του στο συνεργείο και είναι πραγματικά εντυπωσιακές !μια βόλτα από εκεί θα σας δώσει να καταλάβετε πολλά πράγματα. Όσο για τα angel eyes ktl ειναι λογικό κάποια συνεργεία να συνεργάζονται με αλλά όπως rt k.a αυτό ειναι υγιές για τα αμάξια μας! Δεν τα λέω όλα αυτά για να σας πίσω για κάτι απλά επειδή αναφερθηκατε σε αυτο .... Καλό βράδυ Νίκος !

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2011
    Δύναμη Φήμης
    154

Α για να μην ξεχνιόμαστε βραβο Δημήτρη για τα τερατακια που μας φτιαχνεις και σε ευχαριστώ !

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Δύναμη Φήμης
    354

το εχω δει απο κοντα πολυ καλη δουλεια μπραβο Δημητρη!!!
    (θελω και εγω βολτα με το κτηνος )
    .:Break the silence:.

Smart 450 Rules

21. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

THANKS NIK !!!!
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mouz Εμφάνιση Μηνύματος
    Ας πω και εγώ δυο πράγματα για τον Δημήτρη... Λόγω του ότι έπεσα σε αρκετούς μαλακες πριν έμαθα.... Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε δεν μ είπε ποτέ αυτό που ήθελα να ακούσω αλλά αυτό που έπρεπε να μ πει σαν επαγγελματίας μηχανικός η όπως αλλιώς θέλετε ! Έχω δει τις δουλειές του στο συνεργείο και είναι πραγματικά εντυπωσιακές !μια βόλτα από εκεί θα σας δώσει να καταλάβετε πολλά πράγματα. Όσο για τα angel eyes ktl ειναι λογικό κάποια συνεργεία να συνεργάζονται με αλλά όπως rt k.a αυτό ειναι υγιές για τα αμάξια μας! Δεν τα λέω όλα αυτά για να σας πίσω για κάτι απλά επειδή αναφερθηκατε σε αυτο .... Καλό βράδυ Νίκος !

22. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

se perimenw loipon !!!!
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από eSSpy Εμφάνιση Μηνύματος
    το εχω δει απο κοντα πολυ καλη δουλεια μπραβο Δημητρη!!!
    (θελω και εγω βολτα με το κτηνος )

23. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mouz Εμφάνιση Μηνύματος
    Α για να μην ξεχνιόμαστε βραβο Δημήτρη για τα τερατακια που μας φτιαχνεις και σε ευχαριστώ !

24. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

kalitera tilefonika "210 9935050" giati yparxoun polli paragontes pou tha ithela na sizitisoume prwta prin aneferthoume stin timh !!!
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από fotisbasm Εμφάνιση Μηνύματος
    το 451 παντός τα σπάει !!!! να μας έλεγες μια τιμή για την τουρμπίνα και το πρόγραμμα

25. Απάντηση: 450 vs D K Smart Tuning

eyxaristw polli !!!
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από dinos88 Εμφάνιση Μηνύματος
    Παρα πολυ ωραια και τα δυο!!! Μπραβο!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. RODOS TUNING CLUB - SMART CUP
    Από dolarman στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 12:25
  2. Μeletiou Smart Tuning
    Από Meletiou Smart Tuning στο forum Λίστα Μελών
    Τελευταίο μήνυμα: 02-02-2023, 23:36
  3. RODOS TUNING CLUB - SMART CUP
    Από dolarman στο forum Γενικά Θέματα