Κολώνα τιμονιού. Μου το είχε κάνει κ μένα πριν πολύ καιρο. Έβαλα μεταχειρισμένη (αν θυμάμαι καλα κάπου στα 150€) και εδω και χρόνια κανένα πρόβλημα.
Sent from my i-G@V
Καλησπερα σε ολους,
το σμαρτακι αποτι φαινενται μου κανει κολπα.
Καθως πηγα να στριψω προς τα αριστερα το τιμονι και διεκρινα μια δυσκολία (σαν να εχει σκληρηνει υπερβολικα) αλλα δεν εδωσε σημασια.
Εν κινηση λοιπον του αυτοκινητου το τιμονι εχει σκληρηνει, δεν κανει επαναφορά και αν το κοψω μιση στροφη αριστερα κολλάει ή και αντικθετα στα δεξιά.
Να προσθεσω ότι ειναι 700αρι cabrio του 2004.
Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να είναι;
Ευχαριστώ.
Κολώνα τιμονιού. Μου το είχε κάνει κ μένα πριν πολύ καιρο. Έβαλα μεταχειρισμένη (αν θυμάμαι καλα κάπου στα 150€) και εδω και χρόνια κανένα πρόβλημα.
Sent from my i-G@V
Τελευταία επεξεργασία από gavanos; 08-12-2013 στις 01:04
Μπορει να ειναι και αμορτισερ τιμονιου..
Εμενα βαρυνε λιγο και το εριξα μια ματια.. Το αμορτισερ ειναι σκασμενο και πεταξε λαδια..
Ριξτο μια ματια για αρχη
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Eυχαριστω για τις απαντησεις σας..
Να προσθεσω ότι πριν απο πολυ καιρό πριν μου το παρουσιασει αυτο στο τιμονι, ειχε αρχισει και εκανα θορυβο απο το μπροστινο συστημα καπως σαν κρακ κρακ..και ακομα το κανει μπορει να ειναι απο συνεμπλοκ ή μπαλακια ή δε ξερω τι αλλο...εχει καμια σχεση με το τιμονι αυτο;
τπ επαθα και εγω,ηθελα τον ραμπο για να το γυρισω, ο μηχανικος νου το εφτιαξε με 40Ε εδω και δυο χρονια,δεν αλλαξε κατι
δεν ξερω φιλε δεν ημουν εκει οταν το εκανε
Καλησπερα και παλι σε ολους τους φιλους!!
Προχθες, επαθα λαστιχο...παω στο λαστιχα το σηκωνει το αμαξι απο την δεξια πλευρα μπροστα, μου φτιαχνει το λαστιχο το βαζει το κατεβαζει το αυτοκινητο μπαινω μεσα και ξαφνικα το τιμονι απο ΘΕΟΒΑΡΟ που ηταν εγινε οπως πριν μαλακο και κανονικο..
απο τοτε δεν εχει ξανασκληρηνει...τι φταει ρε παιδια????
Είχες ξεφούσκωτα λάστιχα..
Εγώ σε εμένα σε 15άρες βάζω αέρα περίπου 2.2 πίσω 2.4 μπροστά.. Στο 2.0 που λέει η σμαρτ είναι αρκετά πιο βαρύ το τιμόνι..
ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεγαλύτερη πίεση γιατί δεν είναι σίγουρο αν την αντέχουν όλα τα λάστιχα.. Επίσης το αμάξι γίνεται πιο επικίνδυνο ειδικά σε βροχή, σε απότομες επιταχύνσεις και σε σφήνες.. Χάνει σε κράτημα δηλαδή..
Για το κρατημα που λες , το εχω χασει εδω και καιρο και δεν βρισκω το τι φταίει.
Οσο για τον αερα τον ελαστικών, έχω 30 με 32 λίμπρες εμπρός πίσω..
(15αρες εχω ζαντες passion με ελαστικα contenental 145 mprosta kai 175 pisw κανονικα διλαδη..)
Νομίζω η σμαρτ δίνει 29 λίμπρες..
Τελευταία επεξεργασία από NTIi_NOS; 31-12-2013 στις 19:11
Το κράτημα λογικά τα αμορτισέρ σου τα έπαιξαν.. Κάνε μια μέτρηση.. όχι σε κτέο γιατί τα βγάζουν όλα τέλεια αν δεν είναι σπασμένα τελείως και βλέπεις..
Ok..ευχαριστωω!!!
Εχω κανονισει ραντεβού σε σμαρτοσυνεργείο για να διελευκανουμε την υποθεση!!!
Ευχαριστω κ παλι ολους !!!
Πηγα εν τελει σε συνεργειο αλλα τζιφος...
Αλλαξα ρουλεμαν εμπρος τροχών γιατί είχαν κενα,κολωνα τιμονιού ΤΙΠΟΤΑ!!!
Εχει προβλημα η κρεμαργιερα..και αν ειναι να την αλλαξω θα βάλω ηλεκτρικη αλλα κοστιζει..
Καλησπέρα φιλέ μ, και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπιζω... Εμένα είναι ηλεκτρική, όταν είμαι στάσιμος το τιμόνι είναι ελαφρύ, αλλά μόλις ξεκινά στα 5χλμ βαραίνει το τιμόνι...λες να είναι κρεμαργιερα; επισκευή δε παιρνει ;
Καλημέρα παιδιά,
αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα στο δικό μου (10 μέρες το έχω) δηλ. ήταν βαρύ το τιμόνι και δεν είχε καθόλου επαναφορά σε βαθμό να γίνεται επικύνδυνο.
Το πρόβλημα ήταν σκουριές που είχε πιάσει ο σταυρός στην κολόνα του τιμονιού πριν την κρεμαγιέρα.
Με καλό καθάρισμα και σπρέυ στον σταυρό το πρόβλημα λύθηκε.
Καλημέρα!!!
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το δικό μου (700αρι '04)
Έριξα σπρευ στο σταυρό και για 2 εβδομάδες ήταν όλα εντάξει. Τώρα πάλι μου κολλάει το τιμόνι και ακούγεται και ένα τρίξιμο κάπου κάτω από το κοντέρ όταν στρίβω.
Revolution!!!
Αλλαγη της κολωνας τιμονιου χρειαζεται. Δυστυχως το ταμπλο γινεται φυλο και φτερο. Εχω φωτο απο το δικο μου (450 700cc του 2004), αν την δεις θα απογοητευτεις.
Έκανες φιλέ ποτέ αυτή την αλλαγή έχω και εγώ ένα σμαρτ 450 με το ίδιο πρόβλημα αυτό το διάστημα και κοιτάω τι επιλογές έχω αν είναι να το κάνω και ηλεκτρικό το τιμόνι με την αλλαγή κρεμαριερας θα το έψηνα και αν την έκανες τι ακόμα χρειάστηκες από ανταλλακτικά φαντάζομαι εγκέφαλο για το τιμόνι και κάποιον να τα ξεκλειδώσει στον εγκέφαλο;Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία
Econ120.1BettBlamTombErleSideMickfeatJeweVotkJudiFiskXVIIJean WishNickBogoErleTefaElliCBaiOrieRoseFyodTescXVIILuchNeutRobe ReasLegiXVIIJeweZaraClauVictPlayGuccAntoDropPlanNigeJoseAmor WarmMurnKaneJeweAnglNathBouqPushCircOsirTravKornArteCoppModo OscaTerrColoLouiRoseLeopAndrFunkPortMiniMarcAntoLatePaliPali AbelWindNoraEnjoZoneZoneXVIIVisaDadocustArtsXVIIWomaXVIISidn HarrJustZoneBarbNasoZoneGeleHansZoneCathZoneZoneZoneGirlArth HarlZoneEchoZoneZoneAlexABQSRHINZoneABRQZoneDolbLippEpluArdo CarpElecKronForeVodaJackPinaBadiRighAdriPETEOlmeJeweMystFIAT MPEGBausFLACIvreVillQIDDHannHautHappFighWindNATOwwwbAntiQuic ClorBvlgWhisMondNoctHTMLOswaGammWaywAgatRabbFlyiTracAsheHild SlavFrieHonoHarrexteCrazUnitWindLulaManfGuesMarkMPEGErikDemi ConsMakePeteSonyCharFinoGoffMaryEmilRichKittXVIILaurFionDivi GreaMariLadyWindDarcExpepublWishInteSCADEpluEpluEpluJowiDiss NevewwwnHannSwanimpoSangAbraAnnaSpecGointuchkasNitsRuna
ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΠΉΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ ΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎtuchkasΠΈΠ½ΡΠΎΠΈΠ½ΡΠΎ
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες