ok ευχαριστώ για την απάντηση, απλά ήθελα να διευκρινίσω εάν είναι δίκλινο το δωμάτιο,ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις
Είναι γραμμένο στα πίσω post .
S4 speak ...!!!
Smart Club the best of the best
ok ευχαριστώ για την απάντηση, απλά ήθελα να διευκρινίσω εάν είναι δίκλινο το δωμάτιο,ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις
όσοι δεν με ξέρουν λένε ότι περνώ χάπια, όσοι με ξέρουν λένε ότι έπρεπε να έπαιρνα..
Ναι είναι τιμή για δίκλινο...!!!
S4 speak ...!!!
Σκοπια ειναι 3 τα διοδια απο 1.5 ευρω το καθενα
σερβια ειναι 4
και μπαινοντας ουγγαρια περνεις βινετα με ισχυ 10 ημερων γυρω στα 12 13 ευρω
Αυτή είναι ενημέρωση!!!
Cause driving is not just a simple process it is part of life!!
λογικά "ΦΥΡΟΜ" θα είναι non stop e? η δεν έχουμε πρόβλημα με Ελληνικές πινακίδες k τα αυτοκόλλητα με την Ελληνική σημαία?
όσοι δεν με ξέρουν λένε ότι περνώ χάπια, όσοι με ξέρουν λένε ότι έπρεπε να έπαιρνα..
Aπο τα σύνορα της Ελλάδας θα πάμε σερί ναι .
Δεν υπάρχει κανένα θέμα.
S4 speak ...!!!
καλά μέχρι τότε θα έχω ετοιμάσει k μερικές μικροαλλαγές για το smart , λέω για καμια kevlar κουκούλα , "φυρομ" είναι αυτά ποτε δεν ξέρεις...
δηλαδή στο περίπου είναι 15-16 ώρες περίπου e? με κάποιο stop για καύσιμο, καμια φωτό ,κάνα ουζάκι, λιγότερο από 20 ωρίτσες?
Λεπτομέρειες στην συνάντηση για το smarttimes15 καλύτερα.
Πάντως δεν υπάρχει κανένα θέμα στην διαδρομή , είναι όλα μια χαρά.
S4 speak ...!!!
να μιλήσουμε k για το θέμα του μπάρμπεκιου ,δεν θα ψήσουμε κάνα παϊδάκι, κάνα σουβλάκι, στην διαδρομή? καλά θα τα πούμε k αύριο ..
Μεσα εγω και η Μαρω!!
Catch me IF you can......
A/R 0.46 turbo ***whp!!!
έλα να τρελάνουμε και πάλι φέτος την Ευρώπη με τα smart μας ..........
Είμαι μέλος απο τότε που είχε ο Volis roadster ....
SMART ROADSTERS GREECE
Η 1η Οκτωβρίου πλησιάζει!!! Έχουμε να ακούσουμε υπέροχα πράγματα!!!
Και εγώ μέσα, εκτός απροόπτου.
Η Γνωστή - ¶γνωστη Μελαχροινή
Αύριο η μέρα που θα επισημοποιήσουμε τις συμμετοχές μας!!!!!
Όσοι ενδιαφέρονται θα συναντηθούμε αύριο Τετάρτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Stretto cafe στο Ίλιον.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από Liosis; 30-09-2014 στις 15:10
Αγαπητοί φίλοι η επόμενη συνάντηση μας σχετικά με το smarttimes15 , θα είναι αύριο Τετάρτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 στο Stretto cafe στο Ίλιον .
Σε αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να δώσουμε τα χρήματα για το ξενοδοχείο που θα μείνουμε στην Βουδαπέστη .
Οι λόγοι που το πληρώνουμε από τώρα είναι ότι : το ξενοδοχείο είναι 250 μέτρα απο το smarttimes15 , έχει κλειστό parkin και αν το πληρώσουμε απο τώρα θα μας έρθει πολύ οικονομικά .
Η τιμή του δωμάτια είναι 310 ευρώ για πέντε βραδιές , μαζί με το parkin περίπου ( Και λέω περίπου γιατί έως την πρώτη Οκτωβρίου η τιμή μπορεί να έχει ανέβει λίγο).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να με καλέσετε στο 6984868202 απογεύματα.
S4 speak ...!!!
Τελευταία επεξεργασία από Liosis; 30-09-2014 στις 15:24
Είμαστε έτοιμοι!!!
YELLOW POWER
είναι πολύ νωρίς για να κλείσει το θέμα από αυριο για το smartimes 15.θέλουμε όλους τους φίλους παλιούς και περισσότερο νέα άτομα να συμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση .αυτή δεν θα μπορούν να έρθουν δηλαδή στο μέλλον?καλυτερα το club να παρει θέση και για τους φίλους που θα θέλουν αργότερα να αποφασίσουν αν μπορούν να έρθουν !!!!
smartimes 2016 Germany
smartimes 2015 Hungary
smartimes 2014 Portugal
smartimes 2013 Switcherland
smartimes 2011 Italy
smartimes 2006 Austria€
Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση στα ξενοδοχεία και θα έχουμε πρόβλημα , θα έχουμε ενημερώσει απο το ξενοδοχείο για τα δωμάτια και αν κάποιος το αποφασίσει αργότερα , θα βρούμε λύση . Απλά είναι κρίμα το ίδιο ξενοδοχείο να το πληρώσουμε απο 300 που έχει τώρα 500 μετά .
S4 speak ...!!!
το θέμα φαίνεται σαν να κλείνει από τώρα όμως για τις συμετοχές στην εκδρομή. εγώ πιστεύω ότι όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν μέχρι τελευταία στιγμή χοτέλ θα τους βρούμε
smartimes 2016 Germany
smartimes 2015 Hungary
smartimes 2014 Portugal
smartimes 2013 Switcherland
smartimes 2011 Italy
smartimes 2006 Austria€
Και βέβαια θα βρούμε , από όσο ξέρω αύριο θα κλείσουμε 10 δωμάτια σίγουρα . Δεν κλείνει το θέμα απλά πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε .
S4 speak ...!!!
συμμετέχω λοιπόν και εγώ για πρώτη φορά από Κρήτη![]()
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες