μετά την δημιουργία του θέματος εμφανίστηκε αυτό...
http://www.smartclub.gr/forum/showth...σμα-του-οδηγού
Thanks Smartakis
Καλημέρα παιδιά.
Κατάφερα επιτέλους να βρώ το εργοστασιακό sub που μπαίνει κάτω απο το κάθισμα αλλα εμεινα με τα χέρια σταυρωμένα. Γνωρίζει κανείς πως να τοποθετήσω; Ξεβιδώνω τα καθίσματα, οκ. Φοβάμαι μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα με τα καλώδια του αερόσακου για παράδειγμα. Στο διαδίκτυο δεν κατάφερα να βρώ κάποιο how-to.
Τα φώτα σας...![]()
μετά την δημιουργία του θέματος εμφανίστηκε αυτό...
http://www.smartclub.gr/forum/showth...σμα-του-οδηγού
Thanks Smartakis
Πόσο το πήρες? Μεταχειρισμένο ή καινούριο το βρήκες?
Είναι δυσεύρετα τα ρημάδια...
Ναι αλλα στο ποστ λενε οτι δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα σε ηχο
Έχω ένα και κάθεται. Για όποιον ενδιαφέρεται pm me.
στο car βρίσκεις με 100 ευρώ. Ένα παλικάρι το πουλάει στο κουτί του καινούριο. Η απόδειξη αγοράς ειναι 240ευρώ, δεν ξέρω πόσο το δίνει.
εγώ το βρήκα μέσω ενός καλού φίλου απο Ηράκλειο Κρήτης 60ευρώ. Έχω βάλει τα τουίτερ, ο ήχος αναβαθμίστηκε αισθητά... με το woofer θα ανέβει και άλλο... μιλάμε για εργοστάσιο... δεν θέλω κάτι παραπάνω...
Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην συνδεσμολογία των καλωδίων; Η φίσα που είχε το αυτοκίνητό μου λείπει, προφανώς είχε σπάσει, και έτσι τώρα έχω απλώς τα καλώδια να κάθονται χύμα κάτω από την μοκέτα. Υπάρχει κάποιο διάγραμμα ή μπορεί κάποιος να βγάλει μια φώτο πού βρίσκεται κάθε καλώδιο στην φίσα για να τα συνδέσω ένα-ένα;
Τέλος, αν τυχόν κάποιος φίλος δεν την χρησιμοποιεί (και θέλει) ευχαρίστως να τον βοηθήσω να την ξεφορτωθεί, αρκεί να την κόψει με ένα ψαλίδι, αφήνοντας και λίγο περισσευόμενο καλώδιο για να συνδέσω.
Ευχαριστώ πολύ!
ειναι λιγα λεπτα δουλεια, πηγαινε σε καποιον που ξερει, και θα εισαι κομπλε, χωρις μελλοντικους μπελαδες
πλεον vw
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Συγνώμη που "ανασταίνω" το θέμα, θα ήθελα μια βοήθεια όμως. Αγόρασα το εργοστασιακό subwoofer το οποίο και τοποθέτησα, αλλά δυστυχώς δεν παίζει. Δεν έχω μαμά πηγή, αλλά μια aftermarket Pioneer. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση μέσα στην πηγή? Γιατί επέλεξα sub στο μενού της, αλλά δεν κάνει τίποτα. Μήπως θέλει καμιά τροποποίηση στα καλώδια? Εσείς το έχετε με aftermarket πηγή και αν ναι, ήταν plug n' play?
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες