YELLOW POWER
YELLOW POWER
To 1o έχει φοβερές ζάντες, και εαν παίξει αρκετά με το χρυσό και εσωτερικά ο κάτοχος θα δώσει αίγλη αυτοκινήτου 1950.
Απο την άλλη έτσι οπως το έχει πάρει πλάγιες φωτογραφίες μου φέρνει στο μυαλό το Noble.
Οι φωτο με το μαυρο-χρυσο ειναι photoshop
Γιατί ακόμα δεν μπορώ να το αποδεχτώ; Θεωρώ πως ότι επέμβαση κι αν γίνει πάνω στο αμάξι τίποτα δεν του δίνει χάρη...
Cause driving is not just a simple process it is part of life!!
Ο Παππουτσομενος γατος
Εμένα μου αρέσει αν μπορούσα να δώσω το 451 που έχει ο πατέρας μου και μια μικρή διαφορά για να το παίρναμε θα το έκανα αύριο κιόλας!!!!!
YELLOW POWER
Αν δουμε αντίστοιχα smart 451 by tailor made....πιστευω το σαλονι ειναι πολυ καλυτερο του 451 σαν εμφανιση αν εξαιρεσεις τα ηλεκτρονικά κοντερ κτλ του 453
Ναι μόνο σαλόνι
Και με ωραία ζαντουλα!!!
YELLOW POWER
ξερει κανενας αν το μηχανικο κιβωτιο σε smart 453 αλλαζει με αυτοματο? γινεται αυτο?
Στάλθηκε απο το Samsung Galaxy S6 Edge+
Aπιθανο το βρισκω ... οικονομικα σιγουρα δεν εχει απολυτως κανενα νοημα αφου μιλαμε για διπλοσυμπλεκτο Getrag (μονο τα δισκοπλατο σε αυτα εχουν 1000 ευρω ...) .
- 2006 : Smart 450 700 cc Pure
- 2008 : Smart 451 999 cc / 84 hp Pulse
- 2014 : Smart 451 999 ccc / 71 hp Pulse
- 2015 : Smart 451 Brabus
δεν αξιζει να παρεις το 453 αυτοματο νομιζω...σε σχεση με ενα χειροκινητο ειναι πανω 3500€ σε αγορα...κοροιδια...καλυτερα να περιμενω να πεσουν οι τιμες να παρω το 453 χειροκινητο....
Μιλάς για αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου;
Δεν θα παιρνα ρε συ 453 manual με τίποτα
υπαρχουν ανα διαστήματα προσφορες στα αυτόματα και ριχνουν αρκετα την τιμη (καινουργια αμαξια)...μην ξεχναμε ότι δεν ειναι σαν το παλιο το χαλι το αυτοματο του 453 επομ εχει και άλλη τεχνολογια και δυστυχως άλλη τιμη
BLACK SHADOW
για μεταχειρισμενο μιλαω...δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για καινούργιο...αλλη χαρη εχει συμφωνω να καθεται ο δικος σου κωλος 1ος στο καθισμα αλλα μπορει να βρεις πραγματικα πολυ καλες ευκαιριες σε μεταχειρισμενο αυτοματο...ενα καλο 90hp με οθονη αυτοματο παιζει στα 12500€ χαβαλε...ειναι πολλα για smart
Συμφωνώ!
Πάντως το διπλοσύμπλεκτο 453 δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ούτε με 451 ούτε με χειροκίνητο 453
ναι αλλα οι σχεσεις ειναι "καπως" ... συντομα θα χουμε απτη δοκιμη![]()
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Αναμένουμε με ανυπομονεσία!!
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες