Αποτελέσματα 1 μέχρι 9 από 9

Θέμα: Κινητηρας

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    210

Κινητηρας

Μονο εγω μου φαίνεται εχω προβλήματα με το forfour....
    Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο thread το αμαξι καίει λάδι. Να κατεβάσω μοτέρ να αλλάξω τσιμούχες και ελατήρια φτάνω το 600αρι και αν σκεφτούμε ότι εχει και 200χιλ. χιλιόμετρα κανεις δεν ξέρει ποσά ακομα θα βγάλει και αν αξίζει όλη τη διαδικασία.
    Απο την άλλη βρήκα καινούργιο μοτέρ απο Mitsubishi colt τα οποία ξερω ότι ειναι ίδια σαν μοτέρ αλλα δεν ξερω για περιφερικα τμήματα. Εχει βάλει κανένας μοτέρ απο colt σε forfour η ξέρει αν σίγουρα ταιριάζουν η οχι;

Απ: Κινητηρας

Τι προβληματα ρε φιλε... Κατσε.. Εχεις 200000χλμ...!! Εγω θα λεγα να φτιαξεις το δικο σου που το ξερεις γιατι κ η αλλαγη με ολα τα εξτρα που πιθανον θα χρειαστεις για ενα αγνωστο μοτερ δε θα σου βγει κατω απο τα 600

Sent from my iPhone using fingers..
    ...η γνώση είναι δύναμη...
    ---roadster coupe 1000 B---

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    210

Ε καλά Voli τα τελευταία 3 θέματα εγώ τα έχω γράψει και επειδή έχω 200χιλ. χλμ τι να λέει ατμόσφαιρα είναι με αλλαγές λάδια στα 10 και όχι στις 20 χιλιάδες χλμ που λέει η smart. Δηλαδή αν τα άλλαζα όπου τα λέει η μαμά εταιρεία στα ποσά χλμ θα ήθελα μοτέρ στα 150χιλ.;
    Στην τελική η ερώτηση μου είναι αν ξέρεις αν ταιριάζουν οι κινητήρες του colt με του forfour. Αν ξέρεις να μου το απαντήσεις σε ευχαριστώ αλλιώς τα κάτσε ρε φίλε δεν ταιριάζουν σε δημόσιο forum και σαν παλιός το ξέρεις καλύτερα από μένα.

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2005
    Δύναμη Φήμης
    218

Η δική μου άποψη είναι να βρεις ένα μοτέρ που να μπορεί να σου δείξουν τα χιλιόμετρα του γιατί αν μπεις στην διαδικασία rebilt του δικού σου κ πολλά τα λεφτά κ δεν παύει να είναι ένα μοτέρ επισκευασμενο με 200000 χιλιόμετρα. Τα χιλιόμετρα του κορμού δεν αλλάζουν ούτε με πιστόνια ούτε με γυάλισμα. Την ανοχή του εργοστασίου δεν θα την πετύχεις ποτέ. Πάλι λέω άποψη μου αν κάνει του cold βρες ένα καλό κ βαλ'το.

Κινητηρας

Sorry το πα αστειευομενος και πιστευα οτι δε θα το παρεξηγησεις.
    Το αν κανεις καθε 10000 αλλαγη τι σχεση μπορει να χει με την ποιοτητα των μεταλλων, το σχεδιασμο, και την αντοχη γενικοτερα?
    Το οτι γραφεις εσυ κατα κυριο λογο υποδηλωνει οτι το 454 αφενως οτι το συγκεκριμενο οχημα δεν ειναι εμπορικη επιτυχια της σμαρτ(το οποιο ειναι γνωστο) αλλα και οτι δεν ειναι ιδιαιτερο οχημα σαν τα υπολοιπα σμαρτ (κ αυτο επισης γνωστο) οποτε και οι ιδιοκτητες του βρισκουν λυσεις σε συνεργεια εξω χωρις την αναγκη του φορουμ..
    Ναι το μοτερ σα μοτερ ταιριαζει

Sent from my iPad using Fingers
    Τελευταία επεξεργασία από djvolis; 16-06-2015 στις 22:49
    ...η γνώση είναι δύναμη...
    ---roadster coupe 1000 B---

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2011
    Δύναμη Φήμης
    568

Καει πολυ λάδι? (αν ναι εχω την εντυπωση οτι δεν θα σωθει απο ελατηρια)
    Εχεις μια ταξη μεγεθους?

Παντως 200.000 χλμ για ενα "καλο προσεγμενο" μοτερ δεν ειναι πολλα .
    У вас есть больше времени для никогда не понять

Ημ. Εγγραφής
    Jan 2007
    Δύναμη Φήμης
    210

Το θέμα μου είναι ότι έχω βρει καινούργιο μηδέν χιλιόμετρα αλλά είναι από colt. Η τιμή του είναι στα 1500 που είναι καλή τιμή και δεν μπλέκω με άνοιξε κλείσε κτλ. Αυτό που δεν ήμουν σίγουρος είναι αν ταιριάζει η όχι. Όποιον ρώτησα μου είπε ότι ταιριάζει.
    Voli καμία παρεξήγηση. Τα roadie αν το θυμάσαι το άλλαζα λάδια κάθε 5χιλ. και το 451 diesel που έχω τώρα το αλλάζω κάθε 7χιλ. παρότι diesel. Τα παραπάνω όμως είναι turbo και όσο νάναι και μια μικρή κατανάλωση δικαιολογείται.

wollus Guest

wollus Guest

Απ: ΞšΞΉΞ½Ξ·Ο„Ξ·ΟΞ±Ο‚

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechute gardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebounce habeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradar handsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggas heavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidisease keepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouse knockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezaller lambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulse latereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghand manualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoon obstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrake partfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregion readingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiametertailstockcenter tamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. κινητηρας Smart???
    Από onoffon στο forum Κινητήρας - Σασμάν
    σχόλια: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05-01-2012, 02:38
  2. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΓΙΑ 4-2
    Από Michaelsmart στο forum Κινητήρας - Σασμάν
    σχόλια: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14-12-2007, 16:56
  3. Κινητηρας μας εν λειτουργία
    Από dianic στο forum Βίντεο
    σχόλια: 5