Αποτελέσματα 1 μέχρι 12 από 12

Θέμα: Πρόβλημα sos

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Πρόβλημα sos

Καλησπέρα σε όλους σας. 4/5/22 μου έκλεψαν το smart 451 κάτω από σπίτι. Στις 6/5/22 με πήραν από την ασφάλεια ότι το βρήκαν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Αφού ήρθε η σήμανση και το έκαναν μαύρο παντού για αποτυπώματα προσπαθώ να το βάλω μπροστά. Εντωμεταξύ το κλειδί δεν υπακούει, δεν μπορώ να το κλειδώσει. Οκ να το ανοίξω με τηλεχειρισμό. Βαζω το κλειδί στη μίζα και ενώ υπάρχει ρεύμα μου βγάζει στο καντράν την ένδειξη του κλειδιού. Οι κλέφτες είχαν σηκώσει τη μοκέτα του συνοδηγού καινή μπαταρία ήταν εκτεθημενη και βρήκα αυτές τις φυσεςπυαν έσκυψα κάτω από ντουλαπάκι. Επισυνάπτω φωτογραφία που επισυνάπτω. Τι κάνω ρε παιδιά; Ήρθε η οδική το βγάλαμε από το πάρκινγκ αλλά το αυτοκίνητο δεν κλειδώνει τις κλειδαριές ούτε από τον τηλεχειρισμό ούτε από με το κλειδί όταν το βάλω στην κλειδαριά. Επίσης παρά ότι μπαίνει νεκρά και έχω κατεβασμένο το χειρόφρενο το αμάξι ούτε καν τσουλάει. Ο γερανός το έβγαλε με ειδικά ροδάκια κάτω από τους τροχούς. Τι να κανω μιας και μεσολαβει Σαββατοκύριακο μεχρί τη Δευτέρα που θα το πάω συνεργείο; Η φωτο είναι κάτω από ντουλαπάκι. Λείπει κάτι από εκείνες τις φυσες αν ξέρει κάποιος; Η αστυνομία μου είπε οτι το έβαλαν μπροστά μάλλον με υπολογιστή ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή. Η πόρτα του οδηγού στην κλειδαριά εχει σημάδι παραβίασης το ίδιο και εκει που μπαίνει το κλειδί στη μίζα . Σας παρακαλώ διαφωτίστε με.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Τελευταία επεξεργασία από drmdtsap; 07-05-2022 στις 18:35

Απ: Πρόβλημα sos

Καταρχήν αφού το βρήκες πάλι καλά! Πώς κατάφεραν και το βρήκαν από την ασφάλεια; και μάλιστα σε κλειστό παρκινγκ?
    Σε ό,τι αφορά το τεχνικό κομμάτι της ιστορίας, βρήκες κάποια άκρη;

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από gavanos Εμφάνιση Μηνύματος
    Βρήκες άκρη καταρχήν με το τεχνικό κομμάτι της ιστορίας;
    Καταρχήν αφού το βρήκες πάλι καλά! Πώς κατάφεραν και το βρήκαν από την ασφάλεια; και μάλιστα σε κλειστό παρκινγκ?
    Δεν ξέρω φίλε μου κάτι μου βρωμάει. Το αυτοκίνητο κλάπηκε 5/5/22 και στις 6/5/22 και ώρα 17:30 δέχομαι τηλεφώνημα από την ασφάλεια Καλλιθέας ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε σε κλειστο υπόγειο πάρκινγκ. Μου είπαν ότι εκεί τυχαία παρκάρει το αυτοκίνητο του αστυνομικός της άμεσου δράσης και ότι αυτός κατάλαβε ότι κάτι παίζει και ενημέρωσε την ασφάλεια και πήγαν και το βρήκαν. Σημειωτέον ότι το πάρκινγκ είναι κλειστο και θέλει τηλεκοντρόλ η γκαραζόπορτα. Απλά όταν ήρθε η ασφάλεια και το βρήκε έβαλε βάρδια να το φυλάνε και άφησαν την γκαραζόπορτα ανοιχτή ώστε τη επόμενη ημέρα 7/5/22 να πάει η σήμανση και να πάω να το πάρω, αφού δωσω κατάθεση. Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή το έχω αφήσει σε εξειδικευμένο σέρβις για smart και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το βάλουν μπροστά η να βρουν τι έχει πάθει. Έχουν μπλοκάρει τα πάντα. Τα κλειδιά δεν λειτουργούν ούτε για τις κλειδαριές. Δεν μπαίνουν στη μίζα. Από το αυτοκίνητο δε λείπει τίποτα από θέμα ανταλλακτικών εκτός απο την άδεια κυκλοφορίας, ασφάλιστρο, ΚΤΕΟ και βιβλίο σέρβις. Δεν ξέρω τα έχω χάσει. Ακόμη αδύνατο να πιστέψω ότι κλάπηκε, βρέθηκε, πως βρέθηκε και τώρα είναι ακινητοποιημένο και δεύτερη μέρα σήμερα δεν έχουν καταφέρει τίποτα στο σέρβις.

Τι να πω... παράξενο.... μπορώ να ρωτήσω και εγώ στο συνεργείο που πηγαίνω και να σου πω.

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Τι να πω... παράξενο.... μπορώ να ρωτήσω και εγώ στο συνεργείο που πηγαίνω και να σου πω.
    Σε ευχαριστώ.

Έχεις PM

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Λοιπόν, απολογισμός ως ώρας. Μου κατάστρεψαν τον εγκέφαλο. Θα χρειαστώ νέο εγκέφαλο, νέο ιμομπιλαοζερ, νέες κλειδαριές και κλειδιά και προγραμματισμό σαφώς. Ανάμενω νεότερα τόσο από το συνεργείο οσο και από τον πραγματογνώμονα.

Τα καλύπτει η ασφάλεια αυτά;

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Πρόβλημα sos

Τα καλύπτει η ασφάλεια αυτά;
    Ναι έχω μερικής - ολικής κλοπής. Στο συμβόλαιο γράφει ότι αποζημιώνει ότι ζημιά γίνει κατά την προσπάθεια της κλοπής αλλά και οποία ζημιά προέκυψε κατά το διάστημα που βρισκόταν στην κατοχή των κλεφτών. Ευτυχώς έχω interamerican, ελπίζω το σλόγκαν μεγάλη και σίγουρη να εννοεί την εγκυρότητα και όχι κάτι άλλο. Ήδη είναι μια βδομάδα μέσα το αυτοκίνητο.

Τελευταία επεξεργασία από drmdtsap; 16-05-2022 στις 11:43

Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει να σου δικαιολογεί αυτοκίνητο αντικατάστασης η ασφαλιστική.
    Όπως και να χει, ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα. Το αυτοκίνητο είχε κάποια αντικλεπτική προστασία; Π.χ. συναγερμό, μπαστούνι κλπ ?

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2004
    Δύναμη Φήμης
    495

εγώ σώθηκα από μπαστούνι της πλάκας, ή τουλάχιστον ήταν της πλάκας οι κλέφτες, πάντως μετά από αυτό που πήγα να πάθω πρόσθεσα διακόπτη και συναγερμό
    όσο για τον αστυνομικό που το πήρε χαμπάρι, είναι πιστευτό διότι και σε φίλο που του έκλεψαν την μηχανή, πάλι ένας πιτσιρικάς της ΔΙΑΣ την κατάλαβε ότι ήταν κλεμμένη και παρκαρισμένη για να την πάρουν αργότερα

Ημ. Εγγραφής
    Nov 2011
    Δύναμη Φήμης
    146

Πρόβλημα sos

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από esykas Εμφάνιση Μηνύματος
    εγώ σώθηκα από μπαστούνι της πλάκας, ή τουλάχιστον ήταν της πλάκας οι κλέφτες, πάντως μετά από αυτό που πήγα να πάθω πρόσθεσα διακόπτη και συναγερμό
    όσο για τον αστυνομικό που το πήρε χαμπάρι, είναι πιστευτό διότι και σε φίλο που του έκλεψαν την μηχανή, πάλι ένας πιτσιρικάς της ΔΙΑΣ την κατάλαβε ότι ήταν κλεμμένη και παρκαρισμένη για να την πάρουν αργότερα
    Φίλε μου το αυτοκίνητο μου βρέθηκε 30 ώρες μετά στο υπόγειο πάρκινγκ που σταθμεύει το αυτοκίνητο του ο αστυνομικός. Τόσο σύμπτωση; Είναι καποιες λεπτομέρειες που δε μπορώ να γράψω εδώ που θα καταλάβαινες ότι η υπόθεση βρωμάει. Όπως και να έχει εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δυστυχώς δεν είχα καμία προστασία αντικλεπτική. Πήρα άλλο smart 451 facelift στο οποίο έβαλα συναγερμό με gps και με δυνατότητα να κόβω την παροχή βενζίνης απομακρυσμένα μέσω μηνύματος. Μόλις επισκευαστεί το προηγούμενο smart μου επίσης 451, θα το πουλήσω. Δεν μπορούσα να το κρατήσω, ψυχολογικά. Άλλαξαν εγκέφαλο, ότι ζημιά έγινε στα πλαστικά από την κλοπή και γερανό επισκευάστηκαν και μόλις βγει από το συνεργείο θα το δωσω σε μια ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τα 451 του 2012 που πωλούνται στο car, ώστε να φύγει γρήγορα και να βγάλω κάπως τα έξοδα της αγοράς του νέου.

Τελευταία επεξεργασία από drmdtsap; 20-05-2022 στις 07:51

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με 1 din ?
    Από eftixia στο forum Smart Γενικά
    σχόλια: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08-02-2023, 11:04
  2. Πρόβλημα?
    Από christos στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06-02-2023, 15:09
  3. Πρόβλημα με το AC
    Από mironasmart στο forum Air Condition - Καλοριφέρ
    σχόλια: 4