PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : INTERCOOLER



kos700
06-01-2008, 18:13
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπαινει σε f2 intercooler αν εχει βαλει καποιος και τις εντυπωσεις του .

mysmart.gr
06-01-2008, 18:35
Μπαινει μεγαλυτερο σε δυναμομετρηση δινει καποια αλογα παραπανω,αρκετο lag παρολαυτα,μπαινει μονο σε f2 με μεγαλη τουρμπινα

Mixalis762001
06-01-2008, 18:48
O kos700 δεν ξερω αλλα....Πρεπει να μιλαει για το 700 το εχει βαλει καταλαθος εδω στα θεματα που αφορουν το νεο Smart Fortwo...Γιατι λεει και για το τιμονι του σε ενα αλλο σημειο και λεει οτι πηρα πρσφατα ενα 700.....Αν ειναι ετσι να μεταφερθει σας παρακαλω Sphinxgr....Για να μην μπερδευεται οποιος το βλεπει και το διαβαζει...

kos700
06-01-2008, 18:52
O kos700 δεν ξερω αλλα....Πρεπει να μιλαει για το 700 το εχει βαλει καταλαθος εδω στα θεματα που αφορουν το νεο Smart Fortwo...Γιατι λεει και για το τιμονι του σε ενα αλλο σημειο και λεει οτι πηρα πρσφατα ενα 700.....Αν ειναι ετσι να μεταφερθει σας παρακαλω Sphinxgr....Για να μην μπερδευεται οποιος το βλεπει και το διαβαζει...



πρεπει να εχεις δικιο sorry ταραγμενος απο τα R

jos
06-01-2008, 18:57
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπαινει σε f2 intercooler αν εχει βαλει καποιος και τις εντυπωσεις του .
To 700άρι το fortwo έχει ήδη intercooler, αρκετάμεγάλο για τις απαιτήσεις του. Αν θές ακόμη πιο μεγάλοστα είπε και o Chido πιο πάνω!

mysmart.gr
06-01-2008, 19:02
Ναι Josrtggjfordo o Chido

kos700
07-01-2008, 11:26
Μπαινει μεγαλυτερο σε δυναμομετρηση δινει καποια αλογα παραπανω,αρκετο lag παρολαυτα,μπαινει μονο σε f2 με μεγαλη τουρμπινα


Το εχεις κανει και το ξερεις?

pepito
07-01-2008, 13:53
Το εχεις κανει και το ξερεις?
το εχουν κανει αλλη και περνουν αλογα κ σε δυναμομετρο

gavanos
07-01-2008, 16:29
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπαινει σε f2 intercooler αν εχει βαλει καποιος και τις εντυπωσεις του .

Καταρχήν, τα smart όλα έχουν intercooler. Επομένως προφανώς θα εννοείς αν μπαίνει άλλο intercooler, μεγαλύτερο από το εργοστασιακό.

mysmart.gr
07-01-2008, 17:10
Στο δρομο ομως εχει διαφορες αρκετες

kos700
07-01-2008, 17:35
Καταρχήν, τα smart όλα έχουν intercooler. Επομένως προφανώς θα εννοείς αν μπαίνει άλλο intercooler, μεγαλύτερο από το εργοστασιακό.



Ναι αν μπαινει και αν αξιζει τον κοπο ?

mysmart.gr
07-01-2008, 17:45
Mπαινει αλλα θελει μεγαλυτερο τουρμπο κ μπεκ,σωληνωσεις,πολλα λεφτα σχετικα λιγη αποδοση

alex27
07-01-2008, 19:29
εγω παιδια ειχα βαλει ενα μεγαλυτερο intercooler απο punto gt και εχασε αντι να παρει,και ξαναεβαλα το παλιο.μαλλον θελει μεγαλυτερη τουρμπινα για να δουλεψει!!!

Mintzi
13-01-2008, 14:57
Εκτος απο μεγαλυτερη τουρμπινα θελει πολλα πραγματα ακομη... Οπως προαναφερθηκε δεν αξιζει το κοπο για τετοια μετατροπη. Πολλα money λιγη αποδοση.