PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Συνδεσμολογία Turbo Timer



Death
29-10-2008, 15:02
εκανα τιν ερωτηση σε ενα αλλο θεμα αλλα και μου ειπαν να κοιταξω εδω αλλα δεν βρικα κατι.απλα θελω να μου πειτε αν υπαρχει σε καμια σελιδα στο ιντερνετ που να διχνει τιν συνδεσμολογια του turbo timer (600αρι του 2000)

djvolis
29-10-2008, 15:30
analoga to timer...den exoun ola thn idia plexouda

Death
29-10-2008, 15:32
Apexi ειναι

Death
29-10-2008, 15:33
τα καλωδια του turbo timer τα ξερω.στο σμαρτ δεν ξερω τιποτα!!!

Death
29-10-2008, 20:44
θα μου πει κανεις πια καλωδια χρειαζομαι για το turbo timer?????????????????:a33:

djvolis
02-11-2008, 15:34
ma ti zitas ap exw na sou poume ta xrwmata twn kalwdiwn sto smart?
h na sou poume pou sindeeis kai ti stin plexouda tou timer ston aera..?
pigaine to kapou na sto valoun...de 8a sou paroun panw apo 30 euro allwste h paroxes den einai apolutes yparxoun polla simeia na pareis monimo k reuma diakopti

Death
02-11-2008, 18:17
ρωταω γιατι δεν ξερω αν μπορει να δουλευει το turbo timer αμα κλειδωνω το αμαξι κανονικα απο το κλειδι του(οχι συναργεμο)

goodwood
02-11-2008, 19:46
ρωταω γιατι δεν ξερω αν μπορει να δουλευει το turbo timer αμα κλειδωνω το αμαξι κανονικα απο το κλειδι του(οχι συναργεμο)
οχι δεν γινετε

Max-arbou
02-11-2008, 21:34
Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν θα δουλευει το turbotimer αν το κλειδωσεις το αμαξι ειναι οτι οταν δουλευει το turbotimer δεν θα μπορεις να κλειδωσεις το αμαξι...:a17:Θελει πατεντα με κατι που εχω ακουσει για εγκεφαλακι...χρησιμοποιουν το immobilizer του αλλου κλειδιου η κατι τετοιο τελωσπαντων...θα σου πουν οσοι το εχουν κανει...

mpilis
02-11-2008, 23:14
Παιδια στο αλλο αυτοκινητο που εχω Subaru Impreza εχω το apexi το turbo timer και δουλευει κανονικα,κλειδωνω το αυτοκινητο φευγω ειναι αναμενο τελειωνει ο χρονος που του εχεις βαλει και σβηνει και το εβαλα σε εναν απλο ηλεκτρολογο αυτοκινητων.